DOĞU´YA BİLETLER TÜKENDİ

DOĞU´YA BİLETLER TÜKENDİ

EK SEFERLER DEVREDE?

Ramazan bayramı için geriye sayım devam ederken , bayramı memleketinde geçirmek üzere yola çıkmaya hazırlanan vatandaşların otobüs bileti bulma telaşı devem ediyor? Yurt genelinde yaşanan bu sorunun ilimizdeki yansımasını yerinde tesbit etmek üzere Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali´ne giderek otobüs işletmesi firmalarını yetkilileri ile görüşen haber ekibimizin edindiği bilgiye göre Bayramın 1´inci gününe kadar Doğu illerine ve çevre illere biletler tükendi, gelen aşırı talepleri karşımla adına arayışta olan firmalar ek seferler için düzenleme yapıyorlar?
Bayramların bitmez tükenmez çilesidir bilet bulmak? Ya haftalar öncesinden yer ayırtacaksınız,yada terminalde çalışan bir yakınınız ? ahbabınız olacak ki size iltimas geçsin? Aksi halde sevdiklerinize kavuşmak, bayramı memleketinizde eş ? dost akraba ile kendi geleneklerinize göre geçirmek hayal olur? İşte her bayram öncesi otogarlarda yaşanan tablo bu bayram öncesi de yurt genelinde aynen tekerrür etmekte? İlimizdeki durumun ne olduğunu yerinde tesbit etmek adına Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminaline giden haber ekibimiz gördü ki Bayram yoğunluğu çoktan başlamış ve ilimizden Doğu illerine seyahat edecek vatandaşlar için ?Bilet Yok? cevabı verilmeye başlanmış bile?
Arife Günü ve Bayramın 1´inci günü yoğunluğun zirveye ulaştığı günler olacak. Peki biletler ne durumda, hangi bölgelere bilet bulabilirsiniz, hangi bölgelerin biletleri tükendi. Eğer sizde henüz bilet almadıysanız, haberimizi dikkat ile takip edin.
Otobüs İşletmesi Sorumlusu Murat Gök, Haber ekibimize yapmış olduğu değerlendirme Terminal´in yoğunluğu ve biletler hakkında bilgiler verirken, işlerin çok güzel gittiğini, yoğunluğun normal olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti.. ?benim şahsim fikrim normal bir durum bu, çok absürt bir durum yok ortada. Geçen seneye göre işlerin düşmediğini düşünüyorum, genelde ramazanın ilk haftalarında işlerde ciddi bir düşme olur, bu sene ilk 15 günde olmadı. İşlerimiz gayet güzel.?
Murat Gök, ayrıca tükenen biletler için ek sefer hazırlıklarının başladığını ve listelerin düzenlendiğini söyledi. Doğu´ya ve çevre illere biletlerin tükendiğini, batıya ise şuanda otobüslerin boş olduğunu söyledi. Bayramdan sonra da bu gidiş yoğunluklarının tersi yaşanacağını belirtti; ?Ek seferleri yaptık biz. Ek sefer hazırlıklarımızı başlattık, listelerimiz hazır, aşağı yukarı hepsi de dolmak üzere. Doğu tarafına giden arabaların hiç birinde aşağı yukarı yer yok. Batı´dan da buraya gelen arabalar dolu geliyor. İstanbul, İzmir arabalarımız da boş gidiyor şu anda.?
HABER: M. EMRE KİPMAN



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı