DİŞ HEKİMLİĞİ ÖĞRENCİLERİ MESLEĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR

DİŞ HEKİMLİĞİ ÖĞRENCİLERİ MESLEĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR

BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİ ÖNLÜK GİYDİLER

Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi birinci sınıf öğrencileri için tertiplenen geleneksel önlük giyme töreni ile diş hekimliği eğitimine başlayan geleceğin diş hekimleri mesleğe ilk adımlarını attılar.

Törende konuşan Diş Hekimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Öztürk” Biz öğrencilerimizin sadece iyi bir diş hekimi olarak yetişmesini sağlamakla yetinmiyor, sosyalleşmelerine de katkı veriyoruz” ifadesini kullandı.

Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen ; Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi önlük giyme törenine, Tuğgeneral Ercan Teke, 1. Komando Tugay Komutanı Albay Özgür Demir, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İlkay, Diş Hekimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Öztürk, çok sayıda öğretim üyesi, öğrenci ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Diş Hekimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Öztürk öğrencilerin mesleki gelişiminin yanı sıra sosyalleşmesine de imkan sağlayan bir fakülte olduklarını vurgulayarak ‘’Gerçekten çok şerefli ve kutsal bir mesleğe adım attınız. Bundan sonra sizlerden istediğim bir şey var, sadece çalışmak. Fakültemizin, üniversitemizin ve Kayseri’nin size kazandırdıklarıyla çok güzel bir öğrencilik hayatı olacağına eminim. Şunu iddaalı olarak söylüyorum. Diş Hekimliği Fakültesi olarak öğrencilerine bu kadar imkan sunan ülkemizde başka bir Diş Hekimliği Fakültesi yoktur. Bunu inşallah yaşayarak öğreneceksiniz. Biz öğrencilerimizin sadece iyi bir diş hekimi olarak yetişmesini sağlamıyoruz, sosyalleşmesini de sağlamaya çalışıyoruz. ‘’ değerlendirmesinde bulundu.

Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İlkay ise konuşmasında Erciyes Üniversitesinin Anadoludaki tek araştırma üniversitesi olduğuna dikkat çekerken ‘’Araştırma odaklıyız ama eğitim ve öğretim kalitemize de önem veriyoruz ‘’şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında akademik başarı elde eden öğretim üyeleri ile dönem birincisi, dönem ikincisi, dönem üçüncüsü ve dönem dördüncüsü öğrencilere plaket takdim edildi. Tören diş hekimliği eğitimine başlayan öğrencilere, beyaz önlüklerinin giydirilmesinin ardından sona erdi.



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı