DIŞ TİCARET EĞİTİMİ KURSİYERLERİ,

DIŞ TİCARET EĞİTİMİ KURSİYERLERİ,

TÖRENLE SERTİFİKALARINI ALDI ...

Kayseri Ticaret Odası tarafından İŞKUR işbirliğinde düzenlenen Dış Ticaret Eğitim Programı sona erdi. Eğitime katılarak başarı gösteren 40 kursiyere sertifikaları törenle verildi.

Dış Ticaret Eğitim Programı Kapanış Toplantısı ve Sertifika Töreni Kayseri Ticaret Odası Konferans Salonu´nda gerçekleştirildi. Törene; Kayseri Ticaret Odası Yönetm Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Kayseri Çalışma ve İş Kurumu Müdür Vekili Murat Yılmaz, Dış Ticaret Meslek Komitesi Başkanı Şenol Güneş ve komite üyeleri, İşbaşı Eğitim Programı kapsamında kursiyerleri istihdam etmek isteyen firma temsilcileri ve kursiyerler katıldı.

Törenin açılışında konuşan Başkan Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Çalışma ve İş Kurumu ile yaptıkları Dış Ticaret Meslek Elemanı Yetiştirilmesi Protokolü kapsamındaki eğitim programına, 414 başvuruda olduğunu ve mülakata çağrılan 108 kursiyer adayı içinden 40 kursiyerin eğitim almaya hak kazandığını belirtti.

Programın 17-21 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz olarak gerçekleştirildiğini ifade eden Hiçyılmaz, programda kursiyerlere dış ticarete ilişkin 18 ayrı konuda eğitim verildiğini söyledi.

Eğitim programının katılımcılara ve Kayseri´ye önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirten Hiçyılmaz, Kayseri´nin ihracat kapasitesinin artması ve istihdama katkı sağlanması için dış ticaret eğitim programlarına devam edeceklerini belirtti.

Konuşmasının sonunda katkı sağlayan kurum ve kişilere teşekkür eden Başkan Hiçyılmaz başarı gösteren kursiyerleri de tebrik etti. Başkan Hiçyılmaz´ın konuşmasının ardından Dış Ticaret Eğitim Programı Kursiyerleri´ne sertifikaları verildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı