‘DİRİLİŞ' ERCİYESPOR

‘DİRİLİŞ

Kayseri Erciyesspor'da ‘Diriliş'in adı Torku Konyaspor galibiyeti oldu.

HABERİ İZLE

Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına Karabük deplasmanında aldığı galibiyet ile başlayan ancak art arda oynadığı 3 karşılaşmadan puan alamayarak son sıralara demir atan Kayseri Erciyesspor'da ‘Diriliş'in adı Torku Konyaspor galibiyeti oldu.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediğini bir türlü yakalayamayan Kayseri Erciyesspor'da gözler yarın akşam Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak Torku Konyaspor karşılaşmasına çevrildi. Ligde şuana kadar 3 galibiyeti, 8 beraberliği ve 9 mağlubiyeti bulunan mavi-siyahlılar, 17 puan ile 16.sırada bulunuyorlar. Rakiplerine 23 gol atabilen Erciyesspor, kalesinde ise toplam 29 gol gördü.

ÖZDİLEK, KONYA MAÇI HER AÇIDAN ÖNEMLİ”

Akhisar deplasmanının ardından Torku Konyaspor maçı için kulüp tesislerinde adeta kamp havasına giren Erciyesspor'da, golcü oyuncu Edinho ve kaleci Gökhan Değirmenci'nin olmaması maç öncesi takım kadrosunda sıkıntı oluştururken, mavi-siyahlılar da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Önemli iki oyuncumuz bu maçta kadroda olamayacak. İkisi de 4'er maç ceza aldılar. Geçtiğimiz haftayı saymazsak 3 hafta daha takımla birlikte sahaya çıkamayacaklar. Elbette biri golcü diğeri ise gol kurtaran etkili isimler. Onların yokluğunda yerlerini doldurup önümüze bakacağız. Konya maçı bizim için her anlamda çok önemli bir maç. Hem lige yeniden dönme adına, hem de diriliş gösterip yükselme adına sahada olacağız. Konya'dan alacağımız puanlar bize büyük moral kaynağı olacak. Takımında, kulübün de, taraftarında buna ihtiyacı var. Elimizden geleni yapıp emeğimizin karşılığını alarak sahadan ayrılacağız” diye konuştu.

Torku Konyaspor maçı öncesi ise taraftarın gözü Edinho'nun yokluğunda Royston Drenthe ve Necati Ateş ikilisinde olacak.



Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu

Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam