Develi yine son sette yıkıldı

Develi yine son sette yıkıldı

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu’nda ligin ikinci yarısında bir türlü galibiyet yüzü göremeyen ve son olarak geçen hafta yaptığı oyuncu takviyeleri ile kazanmayı amaçlayan Develi Belediyespor Voleybol Takımı deplasmanda karşılaştığı Cizre Belediye maçını 3-2 kaybederek yine son set şansızlığını kıramamış oldu. 

 

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu’nda ligin 17.haftasında deplasmanda Cizre Belediyespor’la karşılaşan Develi Belediyespor müsabakayı 3-2 kaybetti.

 

Karşılaşmanın daha başında rakip karşısında bir üstünlük ortaya koyamayan ve ilk seti 25-21 ikinci seti de 25-19 kaybeden ilimiz temsilcisi üçüncü sette ayağa kalkmasını bildi ve seti 16-25 kazanarak durumu 2-1’e taşımış oldu. Maçta dördüncü seti de 23-25 kazanmasını bilen Develi Belediyespor müsabakayı yine kırılma setine götürmüş oldu. Kırılma setinde rakibi karşısında son sayıda yaptığı hata ile seti 16-14 ile kaybeden temsilcimiz maçı da 3-2 kaybetmiş oldu.

 

Develi Belediyespor ligin alt tarafında bulunan yerini yukarıya doğru kaydıramazken bu yenilgi sonrasında haftayı kapatarak, gözünü ligin 18.haftasında evinde oynayacağı Bursa Büyükşehir Belediyespor maçına çevirdi.

Haber:  Mustafa Gürbüz 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’