Develi Belediyespor 2.yarı için umutlu

Develi Belediyespor 2.yarı için umutlu

Gözler yapılacak olan transferlerde

Efeler Ligi'nde mücadele eden Develi Belediyespor, ligin ilk yarısını aldığı 2 galibiyetle 11 puanla kapatırken gözler ikinci yarıda yapılacak olan transferlere ve takımın alacağı sonuçlara çevrildi. 

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu'nda ligin ilk yarısı tamamlandı. İlimiz temsilcisi Develi Belediyespor ligin ilk yarısında aldığı skorlarla voleybol severleri üzdü. Sadece 2 galibiyet alabilen temsilcimiz bazı oyucularla yol ayrılığı yaşamak zorunda kaldı. Daha öncesinde de teknik heyetini değiştiren temsilcimizi ikinci yarı öncesinde kadroya yapacağı takviyeler için arayışlarına devam ediyor.

Bu sezon ilk kez mücadele ettiği Efeler Ligi’nde ilk yarıda 13 maça çıkan mavi-beyazlılar 2 galibiyet alırken 11 de mağlubiyet aldı. Son setlerde yaşadığı talihsizlikler sonucu maçlarını kaybeden Develi Belediyespor ligin ikinci yarısında bu durumu tersine döndürmek istiyor. Ligin ilk yarısında sadece Ziraat Bankası ve Altekma takımını yenen Develi Belediyespor, oynadığı diğer müsabakaları ise kaybetti. Develi Belediyespor, ligin ikinci yarısında yapacağı takviyelerle güçlenme ve ilk maçında evinde Halkbank karşısında galibiyet alarak yoluna devam etmek istiyor. 

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’