Develi Belediye, Halkbank’ı bekliyor

Develi Belediye, Halkbank’ı bekliyor

Halkbank maçı 07 Ocak Cumartesi günü 

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu 14.hafta müsabakasında temsilcimiz Develi Belediyespor evinde Halkbank’ı konuk edecek. Sezonun ikinci yarısının ilk maçı 07 Ocak 2023 Cumartesi saat 16.00’da başlayacak.   

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu’nda ikinci yarı başlıyor. 14.hafta mücadelesinde temsilcimiz Develi Belediyespor evinde Halkbank’ı konuk edecek. Ligde lider durumda bulunan güçlü rakip karşısında galibiyet arayacak olan temsilcimizde oyuncuların tribün desteğine ihtiyaçları her zamankinden daha fazla olacak. 

Ligin ilk yarısında son setlerde bir türlü istenilen gerçekleştiremeyen ve mağlubiyetler alan temsilcimiz son haftalarda bazı oyuncularla yol ayrışığı yaşamış ve ikinci yarıda yeni isimlerle yola devam etme kararı almıştı. Yapılan değişimlerden sonra gücünü artırdığı ifade edilen Develi Belediyespor’da ilk maçın ligin güçlü ekiplerinden Halkbank karşısında olması da taraftara ayrı bir seyir zevki vereceği ifade edildi. 

Çalışmalarına Cuma gününe kadar ilçede devam edecek olan voleybolcular daha sonrasında maç saatini bekleyecek ve 07 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 16.00’da Murat Kocatürk Spor Salonu’nda rakibiyle karşı karşıya gelecek.   

Haber: Mustafa Gürbüz 



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı