Develi Belediye Efeler Ligi’nde

Develi Belediye Efeler Ligi’nde

Voleybol 1.Lig ekiplerinden Develi Belediye, Sorgun’un tüm haklarını satın alarak adını Efeler Ligi’ne resmen yazdırmış oldu. Hak alımı için resmi imzalar atıldı.

 Voleybol 1.Ligi’nde normal sezondan sonra katıldığı Play-Off’larda istenilen başarıyı gösteremeyen Develi Belediye sonunda hedefini gerçekleştirmiş oldu. Mavi-beyazlı ekip, play-off yarı finalinde elense de, Efeler Ligi’nde yer alan ancak mali imkansızlıklar nedeniyle yeni sezonda bu ligde kalamayacağını açıklamayan Sorgun ekibinin isim hakkını alarak adını Efeler Ligi’ne resmen yazdırmış oldu. 

Develi Belediye, normal sezonu 19 galibiyet ve 3 mağlubiyetle almış ve grubunu lider olarak tamamlamıştı. Mavi-siyahlılar, play-off’ta çıktığı üç karşılaşmayı da kaybetti ve Efeler Ligi’ne katılma hakkını yitirmişti.

Bu süreçten sonra kulüp yöneticileri yaptıkları görüşmeler neticesinde Sorgun yönetimi ile her konuda anlaşma sağladılar. Sorgun Belediyespor’un yarışma haklarını devralan Develi Belediyespor adını resmen Efeler Ligi’nde yazdırmış oldu. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından, “Develi’yi ve Kayseri'yi Efeler Ligi’nde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz, sezon için şimdiden transfer çalışmalarına başladık. Hedefimiz Efeler Ligi’nde kalıcı olmak” dedi.

Haber: Mustafa Gürbüz



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti