DEVELİ KAYMAKAMI MURAT DURU,

DEVELİ KAYMAKAMI MURAT DURU,

"BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR "

"BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR" 

Develi Kaymakamı Murat Duru, "Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var" dedi. 

Develi Kaymakamı Murat Duru her hafta bir köy ve dış mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Kaymakam Duru, bu hafta Develi ilçesine bağlı Sarıkaya Mahallesinde cuma namazını kıldı ve namazın ardından mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Burada konuşan Kaymakam Duru, "Millet, devlet kaynaşmasını en üst düzeye çıkarabilmek amacıyla her Cuma bir mahallemizi ziyaret etme ve insanımızla buluşma programımızı bugün de ilçemize 55 kilometre mesafedeki Sarıkaya Mahallemizde gerçekleştirdik. Ülkemize ve milletimize emperyalisit kan emici kumpasçıların ve onların gayrimeşru bir şekilde uşaklığına soyunmuş PKK, DAEŞ, DHKPC ve FETÖ/PDY hainlerinin oynadığı oyunlarla ilgili insanımızı aydınlatıcı nacizane bilgi ve görüşlerimizi sunduk. Bu kapsamda her fırsatta sıcak ve samimi sohbet ortamlarında bir taraftan insanlarımızın moralini ve öz güvenini yükseltmeye çalışırken diğer taraftan da emperyalist kumpasçıların ve onların uşaklığına soyunmuş kanı bozuk hainlerin oyunlarına panzehir olacak. Milletle devletin el ele gönül gönüle olması gerektiği, hava ve suya ne kadar ihtiyacımız varsa bilinçli bir şekilde birlik ve beraberliğimize de o kadar ihtiyacımız olduğunu, çocuklarımızı inançlı ve çağın gerektirdiği donanımda yetiştirmemiz gerektiğini, çocuklarımızın geleceği ve ülke ekonomimiz için üretken bir şekilde hep beraber çok ama çok çalışmamız gerektiği tavsiyelerinde bulunmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretinde Kaymakam Murat Duru´ya, Kaymakam Adayı Mehmet Bek, Garnizon Komutanı Mustafa Mandar, İlçe Müftüsü Zekeriya Koçak ve İlçe Emniyet Müdürü eşlik etti.


Haber Kaynak : İHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ