Ders Zili Son Kez Çaldı

Ders Zili Son Kez Çaldı

Karne Sevinci Ramazanı Unutturdu ?

Yurt genelinde 19 milyon öğrenci karne heyecanı yaşadı? İlimizde de 292 bin 197 öğrenci karnesine kavuşurken yaşanan coşku Ramazan´ı unutturdu? İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nce Erbosan İlkokulu´nda gerçekleştirilen ders yılı kapanış törenine iştirak eden Vali Süleyman Kamçı minik yüreklerin karne heyecanını paylaşarak ?Kayseri´de yaklaşık 300 bin öğrencimiz bin civarında okulda eğitim görüyor. İlimiz her yıl okul ve mekan yönünden daha iyi duruma geliyor. Öğrencilerimize ve velilerimize iyi tatiller diliyorum" değerlendirmesinde bulundu?
292 bin 197 öğrencinin karne heyecanı yaşadığı ilimizde İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nce Erbosan İlkokulu´nda gerçekleştirilen Ders Yılı Kapanış Töreni´ne Vali Süleyman Kamçı, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, İl Sağlık Müdürü İsmail Kılıç, çok sayıda öğrenci ve veli iştirak etti?
Erbosan İlkokulu´nda halk oyunları gösterisi ile başlayan açılış töreni, törene iştirak eden protokol mensuplarının minik yüreklere karne dağıtımı ile devam etti?
Vali Süleyman Kamçı karne dağıtımının ardından medya mensuplarına yaptığı değerlendirmede ilimizdeki eğitim kalitesi ve standardının gün geçtikçe yükseldiğinin altını çizerek şunları kaydetti: ?Kayseri´nin eğitim bakımından başarılı olduğunu ancak başarıyı artırmak için eğitimin tüm paydaşları ve kurumlarla ortaklaşa gayret gösterdiklerini ifade etti. Vali Süleyman Kamçı, "Bir eğitim-öğretim yılının daha sonuna geldik. Karne alan çocuklarımıza başarılar diliyoruz. Kayseri olarak eğitimde iyi durumdayız ama bu daha iyi olmayacağımız anlamına gelmiyor. Daha da iyi olmak zorunda olduğumuzu düşündüğümüz için her yıl biraz daha ileri gitmek için çalışıyoruz. Bu yıl öğrencilerimizin TEOG´da gösterdikleri başarı artarak devam ediyor. Eğitim camiamızın amacı zaten bu. Biz de onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kayseri´de yaklaşık 300 bin öğrencimiz bin civarında okulda eğitim görüyor. İlimiz her yıl okul ve mekan yönünden daha iyi duruma geliyor. Öğrencilerimize ve velilerimize iyi tatiller diliyorum"
İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı da velilere seslenerek karnesi başarılı olmayan öğrencilerin, başka yeteneklerini göz önünde bulundurmaları önerisinde bulunarak "Okulun bitmesi dersin bitmesi anlamına gelmez. Çocuklarımızın yaz tatilinde kitap okumalarını, bunun yanında dinlenmelerini, gezmelerini öneriyorum. Tüm öğrencilerimizin kendine göre bir yeteneği vardır ve o alanda başarılıdır. Velilerimiz başarıyı yalnızca derslerdeki başarı olarak düşünmesin. Çocuklarımızın yapabildiklerini göz önünde bulundurarak, onları ön plana çıkararak, eski tabirler çocuklarımızı köreltmeden, onları motive ederek önümüzdeki yıla daha güzel biçimde hazırlanmalarını diliyorum" şeklinde konuştu?
Konuşmaların ardından noktalanan tören sonrası zorlu bir eğitim yılının yorgunluğunu atmak üzere evlerinin yolunu tuttular?
HABER: C.ÜSTEN



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti