DERECEYE GİRENLERE KUPALARI VERİLDİ!

DERECEYE GİRENLERE KUPALARI VERİLDİ!

Talas Belediyesi'nce düzenlenen "3. Uluslararası Ali Dağı Yamaç paraşütü Şampiyonası"nda dereceye giren pilotlara kupaları verildi. 23-30 Haziran tarihleri arasında yapılan organizasyonda genel klasmanda Muzaffer Dündar, kadınlarda Ayşe Bayrak, takıml

 

Hava Sporları Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Saadettin Aydın, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nurettin Gökduman, şampiyonada yer alan 142 pilot ile diğer davetliler katıldı.

 

RIFAT YILDIRIM “BAŞARILI BİR ORGANİZASYONU GERİDE BIRAKTIK”

 

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, başarılı bir organizasyonu geride bıraktıklarını belirterek, "Ali Dağı'nda düzenlediğimiz uluslararası yarışmalarla Kayseri'yi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Başarılı olan pilotlarımızı tebrik ediyorum. Başarılarını Bulgaristan'da düzenlenecek şampiyonada göstermelerini bekliyorum" dedi. Yarışma koordinatörü Adem Hasgül ise Ali Dağı'nı yamaç paraşütünde marka yaptıklarını ifade ederek, yarışmada hedeflere gol yapan pilotları tebrik etti. Konuşmaların ardından dereceye giren pilotlara ve takımlara kupaları verildi. Bu arada, dereceye giren pilotların gelecek yıl Bulgaristan'da gerçekleştirilecek olan "Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası"nda Türkiye'yi temsil edecekleri bildirildi. 

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’