DEMOKRASİYE VE BÜYÜK TÜRK MİLLETİ`NE YAPILAN BİR SALDIRIDIR``

DEMOKRASİYE VE BÜYÜK TÜRK MİLLETİ`NE YAPILAN BİR SALDIRIDIR``

Kayseri Genç Girişimciler Derneği (KGGD) Başkanı Mehmet Gülsoy, 26 Ocak 2014 Pazar günü, İstanbul Esenyurt’ta, Milliyetçi Hareket Partisi`nin (MHP) seçim koordinasyon ve iletişim merkezi açılışında yapılan saldırıyı kınadı. Gülsoy, ``MHP`ye yapılan

KGGD Başkanı Gülsoy, yaptığı açıklamada, MHP`nin Esenyurt Seçim Koordinasyon ve İletişim Merkezi`nin açılışında partililere yönelik olarak gerçekleşen ve şu ana kadar failleri bulunmayan veya açıklanmayan bir saldırı gerçekleştirildiğini ifade ederek, ``Bir vatandaşımız şehit edilmiş, 5 vatandaşımız da yaralanmıştır. Ülkemizin yerel seçimlere yaklaştığı günlerde Milliyetçi Hareket Partisine yapılan bu saldırı aynı zamanda demokrasiye ve büyük Türk Milletine yapılan bir saldırıdır. Türk Milletine yapılan bu saldırı ile ilgili faillerin açıklanmamış olmasına rağmen, bu hainliği yapanların terör örgütü mensubu olduğu yönündeki şüpheler giderek kuvvetlenmektedir. Türk Milleti bu gerçeğin farkında olmalıdır`` ifadelerini kullandı.
Açıklamasında, ``Türk Milletinin maneviyatına el uzatan, dil uzatan hainlere göz yumanlar; bu vebalin altından kalkamayacaktır`` diyen Gülsoy, şöyle devam etti:
``Terör bitti, analar ağlamasın, barış geldi, propagandasını fırsat bilerek dağdan şehirlere inen, caddeleri ve sokakları mesken tutan teröristler, toplumsal dokuya ve toplumsal huzura daha fazla zarar vermeden etkisizleştirilmelidir. Terör cesaretlendirilmiş, önüne geçilemez bir hal almıştır. Buna fırsat verilmemeli, devletin her kurumu kendi üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir.
Bu hain saldırıda şehit olan Cengiz Akyıldız isimli vatandaşın aynı zamanda foto muhabiri olarak görev yaptığını belirterek, basının kendi meslektaşının görevi başında şehit edilmesine yeterince yer vermemesinden dolayı yaşadığımız üzüntüyü de bildirmek isterim. Dünden beri yayın yapan ulusal kanallar sanki iki grup arasında çıkan tartışma neticesinde böyle bir olayla karşılaşılmış gibi yayın yapmaktadır. Bu hain saldırıyı karşıt görüş gibi basit bir kavrama sıkıştırmaya çalışan basın kuruluşlarını kınıyor ve Türk Milletine yapılan bu hain saldırının gerçekçi bir şekilde Türk milletine duyurulması gerekliliği olduğunu hatırlatıyor ve görevlerini layıkıyla yapmaları konusunda göreve çağırıyoruz. Türk Milletinden almış olduğu muhalefet vazifesini yerine getirmeye çalışan Milliyetçi Hareket Partisi ve onun mensuplarına yapılan haince saldırıyı kınıyoruz.
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere Türk Milletinin huzur ve güven içerisinde girmesi konusunda devletin görevlerini yerine getirmesini beklemekteyiz. Yaşanılan bu süreçte 1968 yılından buyana yapılan her türlü saldırıda ahirete göçmüş Milliyetçi-Ülkücü şehitleri minnet ve rahmetle anıyoruz. Gerçekleşen haince saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız’a Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar, saldırıda yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi nezdinde tüm Türk Milletinin başı sağ olsun. Bu olayı gerçekleştiren hainlerin biran önce yakalanarak hak ettikleri cezaları Yüce Türk adaletinden ve Türk Milleti önünde almasını diliyoruz.``



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik