Demir Karamancı GSK’dan tarihi başarı

Demir Karamancı GSK’dan tarihi başarı

Halk Oyunları Minikler kategorisi’nde 3. oldular

Demir Karamancı Gençlik ve Spor Kulübü Minikle Halk Oyunları ekibi, Türkiye Birinciliği yarışlarında, Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Melikgazi Bahçelievler Muhtarı Rukiye Köse destekleri ile Demir Karamancı Gençlik Spor Kulübü,  7-8 Eylül tarihleri arasında yapılan Halkoyunları Minikler kategorisi Türkiye birinciliği yarışmasında yer aldı.

Demir Karamancı Gençlik Spor Kulübü, 81 il arasından üçüncü olarak tarihi bir başarıya imza attı. İlimizi en iyi şekilde temsil eden Demir Karamancı GSK, gelecekte de büyük organizasyonlarda yer almak istiyor. 

Şampiyonaya ilişkin Demir Karamancı GSK’dan yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Yarışmaya gidebilmesi için seferber olan ulaşım sorununu çözen Bahçelievler muhtarı Rukiye Köse hanımefendiye, mahalle sakinleri, öğrenciler, veliler ve kulüp yetkilileri olarak çok teşekkür ediyoruz. Muhtarımız olmasaydı, yarışmaya gidemeyecektik. Kayseri’ye böyle bir başarı getiremeyecektik. Tüm yarışmaya katılan illerin büyük ölçüde belediye destekleriyle geldi. Bizlerinde müsabakalara giderken kurum ve kuruluşları, yanımızda görmek istiyoruz.  Sonuç itibariyle, Kayseri ilini temsil ediyoruz.”

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı