Dedeman Kayseri Otel görkemli bir törenle açıldı

Dedeman Kayseri Otel görkemli bir törenle açıldı

Dedeman Oteller Grubu’nun Türkiye’nin 81 ilinde bayrağını dalgalandırma hedefiyle sürdürdüğü büyüme yolcuğunun yeni durağı, markanın 75 yıl önce temellerinin atıldığı Kayseri oldu. Dedeman Kayseri Hotel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhasekİ’nin de iştiraki ile hizmete açıldı.

Dedeman Kayseri Hotel açılışına Vali Şehmus Günaydın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhasekİ, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve medya grubumuz ortaklarından Saffet Arslan, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. 

Program da konuşan Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, Dedeman Kayseri ile birlikte hizmete açık 22, sözleşme aşaması tamamlanmış 13 toplam 35 otelde; 5 bin oda, 11 bin yatak kapasitesine ulaştıklarını ifade etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da konuşmasında Dedeman markasını Kayseri’de özlediklerini vurgulayarak hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’ da konuşmasında; Kayseri’nin bir kültür ve turizm kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğinin altını çizerek turizm sektöründeki gelişmelere dikkat çekti. 

AK Parti genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ise konuşmasında Dedeman otelini 81 ilde görmek istediklerini ifade edip otelin hayırlı olması temennisinde bulunup, ilimiz turizminin gelişimine katkı vereceğini kaydetti. 

Konuşmaların ardından ‘Dedeman Kayseri ‘otelin açılış kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. 



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti