DAHA YEŞİL KOCASİNAN İÇİN PARKLARA SONBAHAR BAKIMI

DAHA YEŞİL KOCASİNAN İÇİN PARKLARA SONBAHAR BAKIMI

ÇOLAKBAYRAKDAR: ?PARKLARIMIZIN SAYISINI ARTIRIYORUZ?

Kocasinan Belediyesi, ağaç dikim sezonuyla birlikte parklarda, bakım, onarım ve çimlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Çevre düzeni ve yeşilin önemine dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, özellikle çocuklar için daha yeşil alanlar inşa etmeye devam edeceklerini söyledi.

İlçeye yeni yeşil alanlar kazandırarak, vatandaşların hoşça vakit geçirebilecekleri sosyal alanların sayısını artırdıklarını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, ?Çok sayıda bitki ve ağaç türünü bünyesinde barındırmakta olan, her yaştan insanın rahat bir şekilde spor aktivitelerini gerçekleştirebildikleri çok fonksiyonlu, kapsamlı, eğlenme, dinlenme ve sohbet mekanlarına sahip parklarımızın sayısını arttırmak için çalışıyoruz.? dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, yeşil alanların artırılması noktasında titiz ve özenli bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, ?Gerek park yapımıyla gerekse çevre düzenleme ve yenileme çalışmaları ile Kocasinan´ı daha da güzelleştiriyoruz. Hemşehrilerimin huzurlu bir şekilde kullanabilecekleri ve çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirebilmeleri için yeni, farklı ve çok fonksiyonlu parklar inşa ediyoruz. Bu doğrultuda mevcut parklarımızın yanı sıra yeni yaptığımız parklarda; yeşillendirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle parklarımızı ailelerin çocukları ile birlikte gelebileceği ve iyi vakit geçirebilecekleri şekilde hazırlıyoruz. Amacımız; yeni yaptırdığımız parklarda, 7´den 70´e herkesin daha keyifli vakit geçirmelerini sağlamaktır. Kocasinan´ın daha da güzelleşmesi için bu ve buna benzer projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Parklarımız, Kocasinan´ımıza ve Kayseri´mize hayırlı olsun.? ifadelerini kullandı.

Kocasinan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü´ne bağlı ekipler ´Daha Yeşil Kocasinan´ parolasıyla her gün binlerce insanın hoşça vakit geçirmek için uğradığı parkları daha da güzelleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi