DAHA MODERN KOCASİNAN İÇİN

DAHA MODERN KOCASİNAN İÇİN

YOL VE PEYZAJ ÇALIŞMASI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hava şartlarının uygun hale gelmesiyle birlikte yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdiklerini vurguladı. Modern Belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarının altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, yaptıkları yol ve kaldırım çalışmalarıyla sadece Kocasinan sakinlerine değil, tüm şehre daha kaliteli hizmet sunduklarını söyledi.
Başkan Çolakbayrakdar, mahallelerde kaldırım, yol açma, yenileme ve genişletme çalışmalarına hız vererek, hizmet atağını sürdürdüklerini ifade etti. ?Yeni açılan yollar, ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken Kocasinan´ın gelişimine de katkı sağlıyor.? diyen Başkan Çolakbayrakdar, ?Havaların ısınmasıyla birlikte Fen İşleri müdürlüğümüz çalışmalarını hızlandırdı. Kocasinan´da daha geniş ve güvenli bir ulaşım ağı sistemi için gereken yapılacak. Çalışmalar sadece yol ve kaldırım çalışması olarak değerlendirilmemeli. Çünkü ekiplerimiz daha sağlıklı alt yapı için de ilgili çalışmaları yürütmekteler. Çalışmalar tamamlandığında bölgemiz, daha modern bir görünüme ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuşmuş olacaktır.? dedi.
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini ?Hummalı bir şekilde devam ettirdiğimiz asfalt yenileme ve peyzaj çalışmasıyla Kocasinan, şehir estetiğine daha uygun hale getirilerek, araç trafiğinin daha akıcı olması sağlanacak.? şeklinde tamamladı.
Çalışmaların yapıldığı bölgelerde ki vatandaşlar da Başkan Çolakbayrakdar´a ve Kocasinan Belediyesine teşekkür ederek yapılan hizmetleri çok beğendiklerini dile getirdiler.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti