DAHA FAZLA YANINIZDA OLACAĞIZ

DAHA FAZLA YANINIZDA OLACAĞIZ

BAŞKAN ÇELİK, ENGELLİ DERNEKLERİNİ KABUL ETTİ


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Anadolu Sakatlar Derneği ve Engelli Spor Kulüpleri Platformu temsilcilerini ayrı ayrı kabul etti.
Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleşen ziyaretlerde ilk olarak Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Yakup Çağinli ve beraberindekileri ağırlayan Başkan Çelik, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü´nün hayırlara vesile olmasını dileyerek, "Engellilerle her zaman beraberiz ve onlar için gerekli çalışmaları her zaman yapmaya gayret ediyoruz. Ancak bu tür günler sayesinde engellilerin sorunlarının ve taleplerinin üstünden kalın çizgilerle bir kez daha geçmiş oluyoruz. Bu günün hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.
Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Yakup Çağinli de ziyarette yaptığı kısa konuşmada kendilerine gösterilen ilgi ve yakınlığa teşekkür ederek, "Etkinlikler kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vermek üzere bu ziyareti gerçekleştirdik. Zaten sizlerin bize olan hassasiyetini biliyoruz. Hem bu durum için hem de bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz" dedi.
Başkan Çelik daha sonra Engelli Spor Kulüpleri Platformu Başkanı Süleyman Ekici ve beraberindekilerle bir araya geldi.
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından 22-26 Kasım tarihleri arasında Trabzon´da düzenlenen B2-B3 Futsal Yükselme Grubu maçlarında ikinci olarak bir üst lige çıkan takımın futbolcu ve teknik heyetini ağırlayan Başkan Çelik, böyle bir kupayı Kayseri´ye kazandırdıkları için teşekkür ederek, "Herkes ´engelli´ diyor ama ben engelsiz diye görüyorum sizi. Biz her zaman amatör spor kulüplerini destekliyoruz. Sizler de bir platform haline gelerek birliktelik sağlamışsınız. İnşallah bundan sonra Büyükşehir Belediyesini çok daha fazla şekilde yanınızda hissedeceksiniz. Gerek ayni ve nakti yardımlarla gerekse de gelir getirici birtakım kaynaklar temin etmek suretiyle sizin yanınızda olacağız. Çünkü siz bu tür etkinliklerle direk hayatın içinde oluyorsunuz. Gözü gören, eli ayağı tutan insanlardan çok daha fazla başarı elde ediyorsunuz. Bunları desteklemek yerel yöneticiler olarak bizim boynumuzun borcu. İnşallah bundan sonra bizi daha fazla yanınızda göreceksiniz" diye konuştu.
Platform Başkanı Süleyman Ekici de ziyarette yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu