?DADAŞ´LA BERABERE

?DADAŞ´LA BERABERE

BŞB ERZURUMSPOR 1-1 KAYSERİSPOR

Süper Toto Süper Lig´de ilk yarı son haftasında Kayserispor, deplasmanda konuk olduğu Büyükşehir Belediyespor´la 1-1 berabere kalarak puanını 19´a çıkartmasını bildi.

Süper Toto Süper Lig´in 17.haftasında Kayserispor deplasmanda Büyükşehir Belediyespor´a konuk oldu. Kazım Karabekir Stadyumu´nda oynanan müsabakada hakem Hüseyin Göçek düdük çaldı. Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklar şeklinde gerçekleşti. Karşılaşmanın 21.dakikasında ceza sahası sol tarafından kullanılan serbest vuruşta Deniz Türüç ortasını penaltı noktasının sol tarafına doğru gönderdi. Gelen topa yükselen Artem Kravets kafa vuruşunu yaptı ancak savunmaya çarpan top kalenin sol tarafından dışarı gitti. Dakikalara 25´i gösterdiğinde sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Özer Hurmacı ortasını ceza yayı sağ çaprazına doğru gönderdi. Bu noktada bulunan İbrahim Akdağ gelişine sağ ayağı ile vuruşunu yaptı ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden az farkla dışarı gitti. 30.dakika da Emrah Başsan çok uzak mesafeden şansını denedi ancak meşin yuvarlak doğrudan kaleci Muammer Yıldırım´ın üzerine gitti. Karşılaşmanın 32.dakikada Kayserispor, Cristian Sapunaru ile öne geçti. Sol kanatta topla buluşan Tjaronn Chery ortasını ön direğe doğru gönderdi. Savunmadan seken top altı pas sağ çaprazında Cristian Sapunaru´nun önünde kaldı. Cristian Sapunaru yerden vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sol köşeden filelerle buluşturarak skoru 1-0 yaptı. Maçın sonlarında 45+4.dakika da bu kez BŞB Erzurumspor´dan, Taylan Antalyalı oyuna damgasını vuran isim oldu. Sağ çaprazda topla buluşan Emrah Başsan ceza sahasına girdi ve ortasını uzak direğin hizasındaki altı pas çizgisine doğru gönderdi. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Taylan Antalyalı kafa vuruşunu yaparak meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturdu ve skora dengeyi getirdi. Bu golden sonra ilk yarı 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı ev sahibi BŞB Erzurumspor´un vuruşu ile başladı. Ev sahibi ekip ikinci yarıda oyuna ağırlığını koydu. Havanın soğuk oluşu Kayserispor´da futbolcuları etkilerken,  art arda gelen atakları savuşturma konusunda da sıkıntılar yaşandı. Karşılaşmanın 66.dakikasında Taylan Antalyalı´nın pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Lennart Thy dönerek yerden vuruşunu yaptı ancak kaleci Muammer Yıldırım meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etmesini bildi. 79.dakikada sağ kanatta topla buluşan Erhan Çelenk ortasını penaltı noktasının sağ tarafına doğru gönderdi. Savunmadan seken top penaltı noktasına doğru havalandı. Bu noktada bulunan Taylan Antalyalı röveşata vuruşunu yaptı ancak kaleci Muammer Yıldırım sağ köşeye uzanarak gole izin vermedi.

80.dakikada İbrahim Akdağ sağ kanatta topla buluştu ve ortasını altı pas sağ çaprazına doğru hareketlenen Özer Hurmacı´ya doğru gönderdi. Tecrübeli oyuncu sağ ayağının topuğu ile şık bir vuruş yaptı ancak meşin yuvarlak kalenin hemen üzerinden dışarı gitti.

Karşılaşmanın 90 dakikalık bölümünde başka gol sesi çıkmadı ve maç 1-1 beraberlikle sona erdi. Bu sonuç sonrasında Erzurumspor puanını 16 ?ya, Kayserispor ise puanını 19´a çıkartmış oldu.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



BAL'da haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Başkan Çolakbayrakdar: "Milli ve manevi değerlere bağlı sporcular yetiştiriyoruz"

Kayseri bölgesi Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonu oldu

Hasketbol SK ilk deplasmana 4 eksikle gidecek

Arif Kocaman'a 2 maç ceza

Alanyaspor - Kayserispor maçını Emre Kargın yönetecek

Kayseri 3 Bant Bilardo İl Birinciliği yapıldı

Kayseri Muaythai Aday Hakem Kursu tamamlandı

Avrupa üçüncüsü Kayserili sporcu Yunanistan yolcusu

Kılıçaslan Yıldızspor ligi 4. sırada tamamladı

Kayserili okçulardan iki madalya

Kayseri 2. Amatör Küme: Kayseri Ömürspor: 2- Yeni Mahallespor: 0

Okul sporlarında Kayseri rüzgarı

Kayseri 2. Amatör Küme A Grubu: Yavru Aslanspor: 8-Kayseri İdman Yurdu: 2

Kayseri 2. Amatör Küme C Grubu: Kafkasspor: 6- Fevzi Çakmakspor: 2

Kayseri 1. Amatör Küme Play-Out: Buğdaylıspor: 4-Sindelhöyükspor:2