DADALOĞLU´NUN TORUNLARI

DADALOĞLU´NUN TORUNLARI

BAYRAMLAŞMA MERASİMİNDE BİRARAYA GELDİ?

İlimizde faaliyet gösteren ve Avşar Kültürünü Yaşatmayı ilke edinen Dadaloğlu Vakfı ve Dadaloğlu Derneğinde ayrı ayrı gerçekleştirilen bayramlaşma merasiminde bir araya gelen Dadaloğlu´nun Torunları bir birlerinin bayramlarını tebrik edip gelecek güzel günlerde Avşar Obası´nın birlik beraberliği için dua ve temennilerde bulundular?.
Dadaloğlu´nun torunlarının bayramlaşma merasimi için ilk kez buluştukları adres Dadaloğlu Eğitim Kültür Vakfı oldu? Konuklarının bayramını tebrik ettikten sonra günün anlam ve önemine dair değerlendirmede bulunan Vakıf Başkanı Hasan Fehmi Özkan bayramların sevinçlerin ve hüzünlerin bir arada yaşandığı müstesna günler olduğunu vurgulayarak ?Bayramın coşkusu ile sevinçliyiz. Geçtiğimiz yıl aramızda olan ve bu gün olmayan dostlarımızın gidişli için de hüzünlüyüz? ifadesini kullanıp Vakfın kurucusu Necati Özavşa´ı ebediyete intikal eden diğer vakıf mensuplarını andı?
Avşar Boyunun bayramlaşma merasimi için bir araya geldiği bir diğer adres ise Dadaloğlu Derneği oldu. Dernek Başkanı Bekir Arık´da sözlerine ?Geçmişlerimize ve şehitlerimize rahmet diliyorum? diyerek başladı ve ağız tadı ile bir bayram geçirilmesi temennisinde bulup ?Bizi AŞAR- Türkmenliğimiz her daim siyasi düşüncelerimizin önünde olmuştur. Bütün çabamız gayretimz Avşar Boyu´na mensup kardeşlerimizin hayat standartlarını daha yüksek noktalara taşımak ve kültürümüzü korumaktır? ifadelerini kullanarak birlik - beraberlik vurgusu yaptı?.
Dadaloğlu´nun torunları bir bayram daha bir araya gelerek değerlerine sahip çıkmış olmanın gönül rahatlı ile hasret giderip uzun sohbetlere dalarken Kurban Bayramı´nda yeniden bir arada olma temennisinde bulunarak merasimi noktaladılar?.

HABER: C.ÜSTEN



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti