ÇÜRÜMÜŞ CESEDİN SIRRINI

ÇÜRÜMÜŞ CESEDİN SIRRINI

KOLUNDAKİ GÜL DÖVMESİ ÇÖZDÜ

Kayseri´nin Özvatan ilçesinde bir kuyuda kafasını tek kurşun sıkılarak öldürülen cesedin kimliği, kolundaki gül dövmesi sayesinde belirlendi.
Edinilen bilgiye göre, Kayseri´nin Özvatan ilçesinde vatandaşlar tarafından kafasına tek kurşun sıkılarak öldürülen bir kadın cesedi bulunduğunun ihbar edildiği öğrenildi. Yapılan ihbar sonrasında jandarma ekipleri Özvatan ilçesine bağlı Kermelik mahallesindeki çukurda bulunan çürümüş ceset ile ilgili çalışma başlattı.
Ceset otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılırken, jandarma ekipleri de kayıp başvurusu yapanlarla ilgili olarak çalışma yaptı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü´nden de destek alan jandarma ekipleri, çürüyen cesedin kolundaki gül dövmesinden de yola çıkarak, cesedin iki çocuk annesi H. I.´ya ait olduğunu tespit etti.
H. I.´nın ayrı yaşadığı eşi F. I. ise, acı haber sonrasında eşinin mezarı başında çekilen fotoğrafı sosyal paylaşım sitesindeki hesabından paylaşarak, "Hava soğuk usursun kara toprakta hasta olursun. Yanında olamam bakamam sana şimdi diyeceksin hayattayken neredeydin? Biliyorum beni izliyorsun, görüyorsun halimi, kalk desem gel desem kalkıp gelecek misin? Rabbim mekanını cennet etsin emanetlerine yavrularimiza seni hiç unutturmayacağım" notunu yazdı.



Avukata saldıran kadına 14 yıl 14 aya kadar hapis cezası talebi

84 polis ile aranan şahıslara operasyon

Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı