CUMHURİYET RESEPSİYONU’ NDA COŞKU ZİRVEYE TAŞINDI

CUMHURİYET RESEPSİYONU’ NDA COŞKU ZİRVEYE TAŞINDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile Vali  Şehmus Günaydın tarafından tertiplenen resepsiyon Kayserilere Cumhuriyet coşkusunu bir kez daha yaşatırken, Vali Günaydın davetlilere hitaben yaptığı konuşmada "Kayseri olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılı için belirlenen hedeflere ulaşabilmek için büyük gayret gösteriyoruz" ifadesini kullandı.

Bir otelde gerçekleştirilen Cumhuriyet Resepsiyonu’na, Vali Günaydın'ın yanı sıra, Ak Parti Milletvekilleri İsmail Tamer, Hülya Atçı Nergis, İsmail Emrah Karayel,  Garnizon Komutanı Tuğgeneral Vedat Öncel, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, rektörler, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, ilçe belediye başkanları, STK üyeleri, oda başkanları, gaziler, şehit yakınları ve davetli vatandaşlar iştirak etti.                 

Resepsiyonda davetlilere hitap eden Vali Günaydın 100. yılı hedefleri doğrultusunda ilimizde önemli çalışmalar yapıldığını vurgulayarak şunları kaydetti.   “İnşallah bundan sonra ki bayramlarımızı da aynı heyecanla ve coşkuyla kutlamaya devam edeceğiz. İhracatımız artıyor, turizmimiz çok önemli noktalara geldi. Sadece İncesu OSB'de 35’e yakın fabrikanın temelleri atıldı. Bu da Kayseri olarak cumhuriyetimizin 100. yılı hedefleri doğrultusunda ne kadar önemli çalışmalar yaptığımızın da bir göstergesidir. Bu konuda destek ve katkı veren sanayicilerimize, iş adamlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, belediyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum”

Kayseri’nin Büyükşehirlerin konforunu yaşatan, büyükşehirlerin sıkıntısını yaşatmayan bir kent olduğunu vurgulayan  Başkan Büyükkılıç’da  şöyle konuştu  “Amacımız bu şehrin güzel anılması, bu şehrin her zaman bir başka güzel olunduğunun bilinmesi Büyükşehirlerin konforunu yaşatan, büyükşehirlerin sıkıntısını yaşatmayan bu şehrimizin ve insanımızın kıymetini bilmek. Tekrar sizlerin şahsında bayramınızı tebrik ediyor, Kayserili hemşehrilerimize sevgilerimi ve selamlarımı sunuyorum”

Resepsiyonun sonunda şehir protokolü ve vatandaşlar tarafından 98. Yıl Cumhuriyet Pastası kesilerek etkinlik noktalanırken, ortaya coşku dolu renkli görüntüler çıktı.



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik