CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KAYSERİ´DE

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KAYSERİ´DE

1.KOMANDO TUĞAYINI ZİYARET ETTİ.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak ziyaretinin ardından özel uçakla ilimize geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı Kayseri havaalanında vali, milletvekilleri ve diğer protokol mensupları karşıladı. Erdoğan buradan 1. Komando Tugayı´na geçti. Burada askerler ile sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra talas´ta ki vali konağında şehrin yöneticileriyle bir araya geldi
Şırnak´ın Silopi İlçesi´ndeki 172. Zırhlı Tugay Komutanlığı´nı ziyaret edip askerlerle birlikte iftar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra özel uçakla Kayseri´ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Şırnak ziyaretinde kendisine eşlik eden Kayserili olan Genelkurmay Başkanı olan Orgeneral Hulusi Akar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki , Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, yine Kayserili olan Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi de geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı Erkilet Havaalanı´nda Vali Süleyman Kamçı, Ak parti Gurup Başkan vekili Mustafa Elitaş, Kayseri milletvekilleri İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın, yüksek rütbeli subaylar ve protokol mensupları karşıladı. Havaalanı yolu üzerinde ellerinde ?Başkanlık sana yakışır, Gadalarını alırım, Yeni Türkiye´nin ilk Başkanı, Başkan Erdoğan, Baş komutan hoş geldiniz gibi pankartlarla vatandaşlarca sevgi gösterileriyle karşılandı. Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan Yol üzerinde vatandaşları selamladıktan sonra Talas İlçesi´nde bulunan 1. Komando Tugayı Vecihi Akın Kışlası´na geçti.
Tören mangası tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada er, erbaş ve subaylarla sohbet ettikten sonra, Vali Süleyman Kamçı´nın Talas İlçesi´ndeki yazlık konağına geçti. Erdoğan burada genel kurmay başkanı, bakanlar kuvvet komutanları vali, milletvekilleri Büyükşehir Belediye başkanı ve merkez ilçe belediye başkanlarıyla gece geç saatlere kadar sohbet ederek ilimizin sorunları hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet sahur öncesinde Kayseri´den ayrıldı.
HABER:SÜLEYMAN ERDOĞAN



Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”