CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN:

?ELİTAŞ DÜNYAYI FELLİK FELLİK DOLAŞACAK?


Suudi Arabistan´a resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönüş yolunda geziyi takip eden medya mensuplarının sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya ile bozulan ekonomik ilişkilerin ortaya çıkartacağı zararın teminine yönelik olarak yaptığı değerlendirmede ?Ekonomi Bakanımız Mustafa Elitaş, iş adamlarımızla dünyayı fellik fellik dolaşacak. İnşallah farklı yerlerde kapılar açılacaktır? ifadesini kullandı?
Suudi Arabistan´a resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönüş yolunda geziyi takip eden medya mensuplarının sorularını cevapladı. Erdoğan ?Türkiye´ye yönelik yaptırımlar sonrasında Rusya´da bir domates 6 liraya fırlamış durumda. Yaptırımlar onları mı köşeye sıkıştıracak?? şeklindeki soru üzerine şu değerlendirmede bulundu?
?Büyüklerimizin güzel bir sözü var. Niyet hayır, akıbet hayır. Bizim niyetimiz hayır. Biz kimseye zulmetmedik. Ben, bizim kaybettiğimize inanmıyorum. Bir yerden kapı kapanır, bir başka yerden kapı açılır. Biz bunları 12-13 yıllık süreçte çok yaşadık. Bizim girişimcilerimiz çok farklı insanlar. Dünyanın farklı yerlerine dalar, oradan bir çok işler çıkarır, önümüz açılır. Ekonomi Bakanımız Mustafa Elitaş, iş adamlarımızla dünyayı fellik fellik dolaşacak. İnşallah farklı yerlerde kapılar açılacaktır. Ancak biz Türkiye ile Rusya arasındaki güzel ilişkileri bozacak adımlar atılmasının, Rusya için bir diplomatik hata olduğunu düşünüyoruz?



‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”