CUMHUR İTTİFAKI TALAS ADAYI YALÇIN,

CUMHUR İTTİFAKI TALAS ADAYI YALÇIN,

"TALAS´I BERABER YÖNETELİM"

Cumhur İttifakı Ak Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın, akademisyenlerle bir araya geldi. Yalçın, "Siz alt yapı, üst yapı işlerini bana bırakın, bizim gibi idealist insanlar için bu işler sıradan işler.. Sizlerden şehrin ruhunu, milli ve manevi değerlerini ayakta tutacak projeler istiyorum. Desteklerinizle göreve geldikten sonra Talas´ı beraber yönetelim ?değerlendirmesinde bulundu?

Cumhur İttifakı Ak Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın, akademisyenler ile bir araya geldi. Programa, MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Ülkü Ocakları eski başkanı Doç. Dr. İsmail Ülger, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Akif Aksoy ve Tabipler Odası Başkanı Hüseyin Per ile çok sayıda akademisyen katıldı. 

Cumhur ittifakı Talas Belediye Başkan adayı Yalçın yaptığı değerlendirmede "Siz alt yapı-üst yapı işlerini bana bırakın, bizim gibi idealist insanlar için bu işler sıradan işler. Sizlerden, şehrimizin ruhunu, milli manevi değerlerini öne çıkartacak projeler yapmanızı istiyorum. Göreve geldikten sonra Şehri beraber yöneteceğiz dememin nedeni de sizlerden beklediğim bu projeler. Seçimler şimdiden hepimize, memleketimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Yalçın, Victor Hugo´nun Sefiller kitabından alıntı yaparak ? Victor Hugo şehir tanımı yaparken Paris alt yapısını anlatıyor. Bir şehrin alt yapıya kavuşması bir erin bir gecede general olmasına benzer. Biz alt yapı ve üst yapımızı generalleştirdik ?ifadesini kullandı?

Yalçın, Van´da görev yaptığı süreçle ilgili bilgiler verdi ardından; Van´ı gördükten sonra Cumhur ittifakına en çok sevinen kişi ben oldum? diye sözlerini tamamladı.

Mustafa Yalçın´ın Cumhur İttifakının değerlerini taşıyan bir aday olduğuna vurgu yapan MHP Milletvekili İsmail Özdemir ise, "Hepimiz adayların, samimi, tecrübeli ve hizmet aşkı taşıyarak enerjik bir şekilde Talas´ın sorunlarına vakıf olmasını isteriz. Mustafa Yalçın bey bunların hepsini ve Cumhur İtifakının değerlerini taşıyan, Talas´a değer katmaya, daha da geliştirmeye sevdalı ve gönüllü bir isim.

Bu anlamda bizlerin yani Cumhur İttifakının tüm mensuplarının kendisine olan inancı tamdır" ifadelerini kullandı.

Tabipler Odası Başkanı Hüseyin Per´de Mustafa Yalçın´a seçimlerde başarılar dileyerek, "Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum"temennisinde bulundu?

Makine Mühendisleri Odası Başkanı Akif Aksoy´da, " Mustafa Yalçın Başkan belediyecilik anlamında bir çok önemli başarıya imza atmış, şehrimizde ve Van´da başarı ile görev yapmıştır. Bu vatan bizim vatanımız bundan sonra da inşallah birlikteliğimiz devam eder" şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı