CUMHUR İTTİFAKI TALAS ADAYI YALÇIN,

CUMHUR İTTİFAKI TALAS ADAYI YALÇIN,

"TALAS´I DEĞİŞTİRMEDEN GELİŞTİRECEĞİZ"

Cumhur İttifakı Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın tertiplenen kahvaltılı basın toplantısında ilimiz medya mensupları ile bir araya gelerek Talas için hazırladığı projeleri paylaştı. Yalçın 11 Başlık altında topladığı 100 projeyi ilçe sakinlerinin ve ilimiz kamuoyunun dikkatine sunarken ?Talas´ı ortak akılla değiştirmeden geliştireceğiz? değerlendirmesinde bulundu.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın tertiplenen kahvaltılı basın toplantısında ilimiz medya mensupları ile bir araya gelerek ?Talas 2023 Vizyonu´ adı altında 11 ana başlıkta topladığı 100 projesini ilçe sakinleri ve kamuoyu ile paylaştı.

 ?100 Ağartan Projeler? başlıklı Talas´a yapmayı planladıkları hizmetleri anlatan ve projelerini en ince ayrıntısına kadar detaylandıran Mustafa Yalçın, ortak akılla Talas´ı değiştirmeden geliştireceklerini vurguladı.

Eğitim, sosyal belediyecilik, kültür sanat, yaşam alanları, kentsel yenileme, yaşanılabilir çevre, turizm, sağlıklı yaşam, akıllı şehircilik, kırsal kalkınma, alt yapı ve ulaşım başlıkları altında topladığı projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirten Mustafa Yalçın ? Bugüne kadar ilçemize hizmet eden başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Sayın Palancıoğlu´ndan alacağımız bayrağı daha da yukarılara taşımak için, Talas ve şehrimize en güzel hizmeti sunmak için bu yola çıktık rabbim utandırmasın? değerlendirmesinde bulundu.

Sözlerinin devamında ilimizin belediyecilikte model şehir olduğunu kaydeden Yalçın ? Şehircilik anlamında son 25 yılda Kayseri´nin istikrarlı bir çizgisi olmuştur. Bu istikrarlı yükselişin en önemli nedenlerinden birisi Büyükşehir çatısı altında Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar, İncesu ve diğer ilçelerimizin uyum içerisinde çalışmış olmasıdır. Geçmişte Mehmet Özhaseki Başkanımızın, Bekir Yıldız ağabeyimizin ve Memduh Büyükkılıç Başkanımızın uyumlu çalışmaları Kayseri´nin marka değerini kat be kat artırmıştır. Şimdi ise Memduh Büyükkılıç başkanımızın öncülüğünde temeli atılan projelerin kısa süre sonra kurdelalarını keseceğiz, yeni projeler için düğmeye basacağız. Geçmişte olduğu gibi bugün de, yarın da tüketen değil hizmet üreten bir Kayseri, büyüyen ve gelişen bir Talas için hep birlikte, el ele, gönül gönüle verip gece gündüz çalışacağız. Gönül Belediyeciliği Projemizi ilçe merkezinden kırsal mahallelerimize kadar taşıyıp; tevazu, samimiyet ve gayret ile önce millet, önce memleket anlayışıyla küçük ama yerinde dokunuşlarla önemli hizmetlerimiz olacak. Çıktığımız bu kutlu yolda güzelliklere imza atacağız. Rabbim bizleri bu uğurda muvaffak etsin? ifadesini kullandı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı