CUMHUR İTTİFAKI´NIN AK PARTİ VE MHP´Lİ ADAYLARI GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE TANITILDI

CUMHUR İTTİFAKI´NIN AK PARTİ VE MHP´Lİ ADAYLARI GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE TANITILDI

17´SİNİ DE ALACAĞIZ

Cumhur İttifakı´nın AK Parti ve MHP Belediye Başkan Adayları, yoğun katılımla kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtım toplantısını AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun gerçekleştirdi. Törende konuşan Sorgun, ?Bu seçim ihtilafa karşı ittifakın seçimidir" diye konuştu.

Kadir Has Kongre Salonu´nda düzenlenen tanıtım toplantısına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şükrü Karatepe, AK Parti MKYK Üyesi Ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Milletvekilleri Taner Yıldız, Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel, Hülya Atçı Nergis, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok, MHP Belediye Başkan adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, ?AK Parti Kayseri İl Teşkilatı olarak, sürece hazırız ve gece gündüz demeden çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte tempomuzu biraz daha arttırıp arzu ettiğimiz sonucu alacağımız kanaatindeyiz. 150 yıldır belediyecilikle yönetilen bir şehirdeyiz, parti teşkilatımız bu süreçte fedakarca çalıştı, çalışmaya da devam edecek? dedi.

MHP İl Başkanı Tok, ?AK Parti ile ittifak ruhuyla, uyum içinde çalışacağımıza söz veriyoruz´ diyerek şöyle konuştu;

?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Cumhurbaşkanı seçilmesi için Kayseri´de çalıştık ve büyük başarı elde ettik. 31 Mart yerel seçimlerinde MHP İl Başkanı, ilçe başkanları olarak ittifak ruhuna uygun çalışacağımıza söz veriyoruz. Omuz vererek, birlikte çalışacağız.  Kıymetli liderimizin oluşturduğu ittifak çerçevesinde milim oynayan namerttir. Cumhur ittifakının ufku açıktır?

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç ise yaptığı konuşmada, "Şehrimizde kimseyi ötekileştirmeden hepsini bağrımıza basacağımıza hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizim sevdamız insana. Aynı şehrin insanlarıyız. Bu birlikteliklerimiz daha da zenginleştireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bugüne kadar ´ben´ hiç demedim ´biz´ dedim. Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığım açıklandıktan sonra bütün ilçelerimizi gezdim. Projelerimiz olacak dedik. Tüm ilçelerimizin isteklerini yapmaya gayret göstereceğiz? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de ?Geride bıraktığımız dört yılda tüm ilçe belediye başkanlarımızla birlikte şehrimiz için önemli işler yaptık ve şimdi önümü deki dönemde bu hizmet yarışında bayrağı yeni arkadaşlarımıza gönül rahatlığıyla devredeceğiz. Bu manada gerek Ak partimizin gerekse Cumhur ittifakı çerçevesinde MHP´li tüm belediye başkanı adaylarımıza millete hizmet yolunda başarılar diliyorum? açıklamasında bulundu.

Başkan Çelik, ?Türk siyaset tarihinin en zor günlerinin geçtiği 4 yıl. 4 yılda neler olmadı ki 17-25 yargı darbesi, FETÖ, terör olayları, ekonomik terör Zor günlere rağmen sizlerden aldığımız güçle boş durmadık, sizler için gece gündüz çalıştık. Mazeretin, bahanelerin arkasına sığınmadım hep çalıştım, koşturdum. Kayseri´yi geleceği hazırlayacak onlarca projeler yaptım.  İnşallah Memduh Abi de bu hizmetlere devam edeceğiz? ifadesini kullandı.

AK Parti Milletvekili Taner Yıldız da ?MHP´nin adayları AK Parti´nin, AK Parti´nin adayları MHP´nin adaylarıdır´ diyerek şöyle konuştu;

?Bu ittifakın hedefi, amacı 31 Mart´ta 16 ilçemizi ve Büyükşehirimizi ittifakın adayları ile taçlandırmaktır. MHP´nin adayları AK Parti´nin, AK Parti´nin adayları MHP´nin adaylarıdır. Bu ittifak bize böyle bir yük de yüklüyor.?

AK Parti Milletvekili Mustafa Elitaş ise ?2 parti, tek bir parti gibi çalışacağız. Kayseri´de 17-0 kazanmamız şarttır? dedi.

Elitaş şöyle konuştu;

?15 Temmuz´da sabaha kadar nöbet tuttuk, meydanları doldurduk. Bu sürecin ardından oluşan 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı ilk meyvesini verdi ve ittifak 8 milletvekili çıkardı. Hedefimize ulaştık. 31 Mart seçimlerinde de başaracağımıza inanıyorum.?

?Sarız´da da Cumhur ittifakı kazanacak, Yahyalı´da da? diyen Elitaş, şunları söyledi;

?16 ilçe ve bir de Büyükşehir var. Bizim Kayseri´de 17-0 kazanmamız şarttır, mecburiyettir. Bunun için ne varsa,  ne gayretimiz varsa aynı kararlılıkla devam etmek mecburiyetindeyiz. Tek bir parti gibi gayret gösterecek, cumhur ittifakının bayrağını zirveye taşıyacağız.  Bu milletin geleceği için yüreği tek çarpan 2 siyasi parti ile birlikte, seçmenlerin de aynı şekilde oy kullanacağını ümit ediyorum. Seçilecek belediye başkanlarına teşekküre ediyorum. Bundan sonra AK Parti MHP değil, cumhur ittifakının bileşenleri ve paydaşlarını gönülden selamlıyorum.?

Konya Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sorgun ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın kendisini görevlendirdiğini kaydederek, "Biliyorum, aday adaylarımız heyecanlı. ´Şu konuşmalar bitse de açıklansa´ diyorlar. Kayseri´de gönülle konuşulur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beni adayları açıklamak için görevlendirdi. Seçimin vadesi ile senedin vadesi çabuk gelir. Biz siyasiler, bütün seçimleri çok önemseriz. Bu seçim ihtilafa karşı ittifakın seçimidir" diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından aralarında 4 MHP´li belediye başkan adayının da bulunduğu toplam 16 ilçe adayı açıklandı. AK Parti´nin adayları; Akkışla: Ayhan Arslan, Bünyan: Özkan Altun, Develi: Mehmet Cabbar, Felahiye: Vural Coşkun, Hacılar: Bilal Özdoğan, İncesu: Zekeriya Karayol, Kocasinan: Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi: Mustafa Palancıoğlu, Talas: Mustafa Yalçın, Tomarza: Davut Şahin, Yahyalı: Esat Öztürk, Yeşilhisar: Halit Taşyapan oldu.

MHP´nin adayları ise; Özvatan: Halit Demir, Pınarbaşı: Memduh Uzunluoğlu, Sarıoğlan:  Bekir Ayyıldırım, Sarız: Baki Bayrak.

Açıklamaların ardından Cumhur İttifakı adayları hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"