ÇUKURCA ŞEHİTLERİ

ÇUKURCA ŞEHİTLERİ

GÖZ YAŞLARI İLE UĞURLANDI?

Çukurca Şehitleri göz yaşları ile uğurlandı? Sevgili İZLEYİCİELR; Hakkari´nin Çukurca İlçesi Çığlı Üs Bölgesi´nde terör örgütü PKK´lı teröristler ile girdikleri çatışmada şehadet şerbetini içerek hakka yürüyen Uzman Çavuş İbrahim Akarsu ve Uzman Çavuş Nizami Kapucu dualar ve göz yaşları arasında ebediyete uğurlandılar?
Önceki gün sabahın erken saatlerinde Hakkari´nin Çukurca ilçesi Çığlı Üs Bölgesi´nde terör örgütü PKK´lı teröristler ile girdikleri çatışmada şehit düşen Tomarza nüfusuna kayıtlı iki uzman çavuştan ilk uğurlanan Uzman Çavuş İbrahim Akarsu oldu? Baba evi Kayseri şehir merkezinde olan Akarsu´nun cenazesi Kartal´da ki şehitlikte toprağa verildi?.
Henüz evlenmemiş olan ve geçtiğimiz yıllara babası ve kardeşini birer yıl arayla kaybeden Şehit Uzman Çavuş Akarsu için Seyyid Burhanettin Hazretleri´nin Türbesinin bitişiğinde bulunan Kalemkırdı Cami´nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı?.
İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven´in kıldırdığı namazına Vali Orhan Düzgün, belediye başkanları, kurum kuruluş temsilcileri, polis ve askeri erkan, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıld iştirak etti?
Şehidin ağabeyi Hasan Akarsu taziyeleri kabul ederken anne Türkan Akarsu ise ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi?
Cenaze namazının ardından Kartal Hava Şehitliği´ne nakledilen henüz 26 yaşındaki genç uzman çavuşun naşı burada toprağa verildi?
Dualar ve göz yaşları ile son yolculuğun uğurlanan Şehit Uzman Çavuş İbrahim Akarsu´nun annesi Türkan Akarsu, ?Keşke şehit olsam diyordun, vaadine erdin kuzum? diyerek gözyaşı döktüp oğlu için ağıtlar söylerken, acılı anneyi asker ve vatandaşlar teselli etmeye çalıştı? Ancak acı o denli büyük idi ki katılımcılarda çoğu zaman göz yaşlarına hakim olamadılar?
Genç Uzman Çavuş´un cenazesinden akıllarda kalan en önemli şeylerden biri de hiç şüphesiz cenazeye iştirak eden ?Şehitler ölmez vatan bölünme´, ?Kahrolsun PKK´ sözleri ile attıkları sloglanlı protesto oldu?
Öte yandan Çukurca´da şeit olan bir diğer şehidimiz Uzman Çavuş Nizami Kapucu ise baba ocağının bulunduğu Tomarza ilçesinde defnedildi? İkindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanan ŞeHİT Uzman Çavuş Nizami Kapucu´nun cenazesi ise ilçe sakinlerinin kanlı terör örgütünü lanetleme mitingine dönüştü?.
HABER. C.ÜSTEN

 


15 MAYIS 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv



Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi