COŞKULU ADAY TANITIMI

COŞKULU ADAY TANITIMI

AK Parti`de, 30 Mart yerel seçimler için adayların belirlenmesinin ardından belediye başkan adayları tanıtılırken, Talas Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu`da düzenlenen coşkulu bir programla Talas halkı ile buluştu.

Talas Kapalı Spor Salonu`nda düzenlenen aday tanıtım programına, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Aday tanıtım toplantısının açılışında konuşan AK parti Talas Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri, Sivas ve Yozgat`ın tüm ilçelerini gezerek, buralarda hedef ve strateji belirlediğini belirterek, şunları kaydetti…. "Kayseri, Sivas ve Yozgat`ın önümüzdeki 2023 yılına kadar kalkınma planlarının hazırlanmasını bizzat yönettim. Bunların içerisinde Talas ilçesi de var. İnşallah sizlerin de desteği ile bu planların en iyi şekilde uygulayıp, Talas`ın layık olduğu yere gelmesini sağlayacağız. Talas`ın bir çok potansiyeli var. Türkiye`de hiç bir ilçede 3 üniversite birden yok. Bu dinamik potansiyeli değerlendirmemiz gerekiyor. Talas yüzde 8`lik oran ile, Türkiye`nin en hızlı nüfus artışının olduğu bir ilçe. Dolayısı ile bu ilçede planlamanın çok iyi yapılması lazım. Talas şuan ki konumu ile bir çıkmaz sokak durumunda. Talas`a giren u dönüşü yaparak geri dönmek zorunda. Derevenk vadisine yapılacak viyadük ile Talas bir çıkmaz sokak olmaktan kurtulacak. Önümüzdeki süreçte ilk yapacağımız çalışmalardan bir tanesi, projelerimizi biran önce sizlerle paylaşmak olacak. Değil Kayseri`de, Türkiye`de uygulanmamış ses getirecek projeleri Talas ilçesinde uygulayacağız. 5 senelik bir göreve ve oylarınıza talibim. Sadece Ak parti`yi destekleyenler değil, tüm vatandaşlarımızın oylarına talibim. Bu seçim genel seçim değil, yerel seçim. Dolayısı ile bir hizmet seçimi. Bu 5 yıllık süre içerisinde Talas`a 10 yıllık hizmet yapmaya talibim."

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de, bir aday belirleme sürecini geride bıraktıklarını belirterek,"Dokuzuncu ayın sonunda başlayan süreci büyük bir olgunlukla, AK Parti`ye yakışır bir şekilde geride bıraktık. Bu süreç sonunda da Talas ilçesinde çok kıymetli bir başkan adayı belirledik. Bu süreçte adayımız Dr. Mustafa Palancıoğlu`nun hem bilgi birikimi, hem tecrübesi, hem de AK Partililik duruşu ile Talas`ımıza ve partimize çok büyük katkılar sağlayacaktır. Talas ilçesini şimdiye kadar değerli hizmetler veren AK Parti Belediye Başkanımız Rıfat Yıldırım`dan aldığı bayrağı devralarak daha ilerilere taşımak için yeterli birikime sahip olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise, seçimlerin hesap günleri olduğunu ve elinde mühür olanların milletin önüne çıkarak, hesap vereceklerini ifade ederek "Bu açıdan bakıldığı zaman bizlerin anlatacakları çok şeyimiz var. Adeta bizler kutlu bir kervanın üyeleri, yolcuları gibiyiz. Nasıl ki o kervan Menzil-i Maksadına ulaşmak için emin adımlarla yola koyulup devam ederse, bizlerde yıllardır böyle bir gayretin içerisindeyiz. Emin olun bu kervanın Kayseri`de uğramadığı bir mahalle, bir sokak ve bir cadde kalmadı. Gittiği her yere de mutlaka hizmet götürdü, oralara hayat verdi." değerlendirmesinde bulundu…

Konuşmaların ardından, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İl Başkanı Ömer Dengiz ve Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu platforma çıkarak salonu dolduran vatandaşları selamladılar….



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı