ÇOPUROĞLU MUHTARLARI, STK TEMSİLCİLERİNİ VE VATANDAŞLARI AĞIRLADI

ÇOPUROĞLU MUHTARLARI, STK TEMSİLCİLERİNİ VE VATANDAŞLARI AĞIRLADI

HER KESMİN YANINDAYIZ

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopurolu, il başkanlığında çok sayıda misafir ağırlardı. Muhtarları da ağırlayan Başkan Şaban Çopuroğlu, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Muhtarlarımız mahallelerde yapılan hizmetlerde önemli görevler üstleniyorlar” dedi.

AK parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, gün boyu il başkanlığında ziyaretleri kabul etti. Sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra mahalle muhtarları ve ilçeden gelen vatandaşları ağırladı.

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Başkan Çopuroğlu, “İl Başkanlığımızda misafir ettiğimiz Sarızlı hemşehrimiz Hüseyin Akpınar ve beraberindeki misafirlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Barsama Muhtarımız Ali Türk, Kızık Muhtarımız Mustafa Özdil, Gömeç Muhtarımız Kazım Çelik ve Salur Muhtarımız Lütfü Özdemir’i İl Başkanlığımızda misafir ederek mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıp taleplerini dinledik. Oldukça yarar geçen muhtarlarımızın ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Yine il teşkilatımızda misafir ettiğimiz Hak-İş Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ve Başkan Yardımcısı Feyyaz Ünal’a nazik ziyaretlerinden ve plaketlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Çopuroğlu, yapılan ziyaretlerin oldukça yararlı geçtiğini ve bu ziyaretlerde bilgi alış verişinde bulunularak, kentte yapılan yatırımlar ve halka hizmet noktasında ortaya çıkan faydalı görüşleri değerlendirdiklerini anlattı. Mahalle sakinlerinin bire bir taleplerini ileten mahalle muhtarlarını sürekli ağırladıklarını belirten Çopuroğlu, “Değişik zamanlarda farklı ilçelerimizden farklı mahallelerin muhtarlarını ağılıyoruz. Biz muhtarlarımızı önemsiyoruz. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da muhtarların üstlendikleri görevleri ve sorumlulukları çerçevesinde kendilerini önemsediğini, değişik zamanlarda Külliye ’de ağırladığını biliyoruz. Bizde muhtarlarımızın halkımıza hizmet, mahalle sakinlerinin ve mahallelerin sorunları ile ihtiyaçların anında çözümlenmesi noktasında görev üstlendiklerini biliyoruz. Bu anlamda yapılan bütün ziyaretler şehrimiz adına yararlı geçmesi bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı