Çopuroğlu: “Cumhurbaşkanımız 52 milyarlık yatırımı hizmete açacak”

Çopuroğlu: “Cumhurbaşkanımız 52 milyarlık yatırımı hizmete açacak”

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu haber Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Temmuz Cumartesi günü ilimize yapacağı ziyarete dair haber ekibimize yaptığı değerlendirmede uzun zamandır bu ziyaret için hazırlandıklarını vurgulayarak “Cumhurbaşkanımız 52 milyarlık yatırımı hizmete açacak” değerlendirmesinde bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu haber Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Temmuz Cumartesi günü ilimize yapacağı ziyarete dair haber ekibimize yaptığı değerlendirmede zamandır bu ziyaret için hazırlandıklarını vurgulayıp, hazırlıkların devam etiğini belirterek  şu bilgileri paylaştı “Uzun bir süredir Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlamak için bekliyorduk.  21 ay önce il kongremize teşrif etmişlerdi. Sonrasında pandemiyi yoğun yaşamamız, kış aylarını geçirmemiz sebebiyle kısmet bugüneymiş. Sayın Cumhurbaşkanımızı kısmet olursa 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 17’de meydan da toplu açılış törenleri için vatandaşlara hitap edecek. Burada hem toplu açılış hem de temel atma törenleri olabileceğini biliyoruz. Kayserimiz için muhteşem bir atmosferde geçmesini arzuluyoruz bu çerçevede çalışıyoruz. Tüm ilçelerimizde şehir merkezimizde kamu kurum kuruluşlarının yaptığı çalışmaları tek tek toplayıp, alt alta yazıp bir kümülatif toplam oluşturmak suretiyle bir skala hazırlandı. Valiliğimizle Büyükşehir’in koordinasyonunda. Tabi yatırım değerleri özel ve kamu yatırımları belediyeler dahil olmak üzere yaklaşık 28 milyar tl’ye ulaşan bir büyüklük var ki bunun oldukça önemli bir büyüklük olduğunu düşünüyoruz. Kısmet olursa yıllardan beri söylenen geldi gelecek, geliyor, olmaz, yapılmayacak, geçiştiriyorlar dedikleri yüksek hızlı trenle alakalı Sayın Cumhurbaşkanımız ve Ulaştırma Bakanımız’ın temelini attığını göreceğimizi murat ediyoruz. Bunları beraber topladığımız zaman yaklaşık değeri 52 milyar tl’ye ulaşan bir büyüklükten bahsediyoruz”

İl Başkanı Çopuroğlu sözlerinin sonunda ilimiz sakinlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  mitingine davet edip;  Kayseri’nin her konuda Ankara’daki ağırlığını hissettirdiğini ve bundan sonrada hissettirmeye devam edeceğinin altını çizerek şöyle konuştu “ Vatandaşımız her zaman olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızı bağrına bastı. Şimdiye kadar Kayseri üzerine düşeni yaptı bu seferde yapacağına inanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Kayseri’yi seviyor biz de eminiz ki Kayseri de Sayın Cumhurbaşkanımızı seviyor hepsini ayrı ayrı davet ediyoruz. “



Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu