‘COME TO KAYSERİSPOR CARLOS MANE’ GERÇEK OLUYOR

‘COME TO KAYSERİSPOR CARLOS MANE’ GERÇEK OLUYOR

KAYSERİSPOR TARAFTARI SOSYAL MEDYADAN SESLENDİ

Yukatel Kayserispor’un kadrosuna katmak istediği Carlos Mane için sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyadan çağrı yaptı. Yöneticilerin de büyük ölçüde futbolcu ile anlaşma sağladığı iddia edildi.    

Süper Lig’de iddia bir takım oluşturmak için kolları sıvayan Kayserispor’da yöneticiler transfer çalışmalarına devam ediyorlar. Yönetimin görüştüğü iddia edilen Carlos Mane için taraftarlar da, sosyal medya hesapları üzerinden mesaj bombardımanına başladılar. Portekizli oyuncuya sosyal medyadan 1 hafta önce yüklediği fotoğrafa, 1-2 saat içinde binlerce yorum yapan sarı-kırmızılı taraftarlar "Come to Kayserispor" dediler.

Prensipte anlaşmaya varılan Portekizli futbolcunun teklifi kabul etmesini bekleyen Yukatel Kayserispor'da taraftarlar, sosyal paylaşım sitelerindeki Mane hesabının altına "Come to Kayserispor" mesajları yazarak teklifi kabul etmesi için çağrıda bulundular. Mane’nin fotoğrafının altına Kayserispor’un Ganalı futbolcusu Bernard Mensah da aynı çağrıyı yaptı.

Diğer yandan Kayserispor’un kendisine yaptığı teklife sıcak bakan Portekizli kanat futbolcusunun birkaç gün içinde net kararını vermesi istendi. Geçen sezon Portekiz’in Rio Ave takımında oynayan ve 32 maçta 6 gol atıp 2 asist yapan 26 yaşındaki futbolcunun Türkiye’ye sıcak baktığı ifade edildi.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak