Çolakbayrakdar, `Meclis Ortak Aklımız Olacak`

Çolakbayrakdar, `Meclis Ortak Aklımız Olacak`

Güç birliği yaparak çok daha kaliteli hizmetler sunacaklarını söyledi.

HABERİ İZLE

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, meclis üyeleriyle yine elbirliği, işbirliği ve güç birliği yaparak çok daha kaliteli hizmetler sunacaklarını söyledi.  

Ak Parti İlçe Başkanı Muammer Kılıç, Kocasinan Belediyesi Ak Partili Meclis Üyeleriyle birlikte Başkan Ahmet Çolakbayrakdar'ı ziyaret ederek, Kocasinan`ı daha üst seviyelere çıkarmak için her zaman yardımcı ve destek olacaklarını bildirdi.

 Uyum ve birliktelik kültürünün ikliminde yetiştiklerini, büyüklerinden böyle gördüklerini vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar,"Bundan sonraki dönemde de bu anlayış içerisinde çalışacağız. Edindiğimiz tecrübe çerçevesinde birlik ve beraberlik içinde ‘ben değil biz anlayışıyla` çalışacağız. Şehrimiz, ilçemiz ve memleketimiz için gerek yerel gerek ulusalda yapılabilecek ne var ise hepsini bir araya getirme gayreti ve kültürüyle yetiştik. Bütün meclis üyesi arkadaşlarımızla aynı anlayış, çalışma azmi ve temposuyla bugünlere geldik. Bundan sonra da aynı duygularla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 Kocasinan Belediyesi'nde yaşanan gelişim ve değişimi hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar,"Yeni süreçte Kocasinan'a yapılması gerekenler için meclis üyelerimizin mesleki birikimlerinden faydalanacağız. İnşallah hayırlı hizmetler yaparız. Bu görevi benimle paylaşacağınızdan, hepinizin görevin bir ucundan tutarak birlikte kaldıracağımızdan eminim. Böyle olduğu zaman bu görevin ağırlığı hafifleyecek. Ortak akıl oluşturarak, daha iyi, daha güzel verimli hizmetler sunacağız. Bir kişinin aklıyla 10 kişinin aklı bir değil. 10 insanın bilgi ve tecrübesi bir araya gelince oluşan ortak akılla daha verimli, fazla ve kaliteli hizmetler yapılacaktır. Zaman zaman bir araya gelerek, bu ortak aklı nasıl oluşturacağımızı, nasıl çalıştıracağımızı görüşeceğiz. İnşallah bu ortak akılla birlikte şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılınç da yaptığı konuşmada, Ak Parti Kocasinan grubumuzla Sayın Başkanımızı ziyarete geldik. Allah yar ve yardımcısı olsun. Tabiiki meclis üyelerimiz yardımcı olmaya, hep beraber çalışmaya devam edecek. Yarım kalan ve devam eden projelerimize daha da ilaveler yaparak devam etmesi noktasında destekçisi olacağız. Başkanımızın Kocasinan'ımızı daha üst seviyelere getirmek için önemli çalışmalar yapacağından eminiz. Bu noktada biz de başkanımızın yardımcısıyız ve destekçisiyiz” şeklinde görüşlerini belirtti.



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”