ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN YAKIN TEMAS UYARISI

ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN YAKIN TEMAS UYARISI

GÖNÜL SELAMIYLA SELAMLAŞALIM

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların sağlığı için dezenfekte çalışmalarıyla birlikte tüm tedbirleri artırdıklarını belirterek vatandaşlara, yakın temastan uzak gönül selamıyla selamlaşılması ve ellerin sık sık yıkanması tavsiyesinde bulundu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı vatandaşlara tavsiyelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, bir mesaj yayımladı. Başkan Çolakbayrakdar mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli hemşehrilerim, belediye faaliyetleri denildiği zaman ilk akla gelen çalışmalar temizlikle ilgilidir. Belediye, temizlik faaliyetlerinin her alanında vatandaşların daha sağlıklı ortamda yaşayabilmesi için hizmetler üretir. Kocasinan Belediyesi olarak camiler, okullar gibi topluma açık her alanda farklı temizlik yöntemleriyle hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. 3 yıldır cami ve okullar başta olmak üzere dezenfekte ve hijyen temizliğiyle birlikte daha temiz bir Kocasinan için çeşitli faaliyetler yürütüyoruz. Özellikle hijyen temizliğiyle çocuklarımızın ve gençlerimizin okullarda daha hijyenik bir ortamda eğitim alabilmeleri için yoğun gayret sarf ediyoruz. İçinde bulunduğumuz bu zor süreçte hijyen temizliğinin ne kadar önemli ve değerli olduğu daha çok fark edilmiştir. Bizler de kamu alanları; sağlık ocakları, devlet daireleri başta olmak üzere farklı alanlarda dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz.”

Bu süreçte vatandaşlara da önemli görevler düştüğünü hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar; Sağlık Bakanlığı'nın 14 maddelik hijyen kurallarına uyulması ve selamlaşmada yakın temastan uzak durulması tavsiyesinde bulunarak; “Sağlık Bakanlığı'mızın önerileri doğrultusunda özellikle ellerimizi sık sık yıkamamız gerekiyor. Diğer taraftan da Türk Milleti olarak sıcakkanlı bir millet olduğumuz için selamlaşmayı ve birbirimize sarılarak sevgimizi göstermeyi çok seviyoruz. Bundan dolayı bu süreçte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülük ettiği, sağ elin kalbin üzerine götürülmesiyle simgeleşen gönülden selamlaşmayı da yaygınlaştırmalıyız. Bu vesileyle gönül selamını ihmal etmediğiniz için herkese teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum.” diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"

Talas'ta kitap kurtları ödüllendirildi

Başkan Özdoğan: "Büyük su projesi ile dere ıslahı ve su güvenliği sağlanacak"