Çolakbayrakdar'dan

Çolakbayrakdar

Saraycık Ve Güneşli'ye Geçmiş Olsun

HABERİ İZLE

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar geçtiğimiz günlerde deprem meydana gelen Saraycık ve Güneşli Mahallelerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

Saraycık ve Güneşli Mahallelerinde vatandaş ve muhtarlarla bir araya gelen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Birkaç gün önce burada bir deprem oldu. Arkasından bir deprem daha meydana geldi. Allah korusun gördüğüm kadarıyla herhangi bir sıkıntı, herhangi bir olay yok. Allah vermesin, beterinden esirgesin. Bundan sonrasında inşallah böyle hadiseler yaşanmaz diye dua ederiz ama nihayetinde bunlar tabii hadiseler, elimizde olmayan şeyler. Hem bu vesileyle bir geçmiş olsun diyelim hem de mahallemizi bir görelim, gezelim istedik. Meydana gelen hadiseden dolayı öncelikle geçmiş olsun diyorum. Elim bir hadisenin olmaması, herhangi bir yıkımın, kazanın meydana gelmemesi de şükredeceğimiz bir durum. Allah böyle şeyleri tekrar göstermesin” dedi.

 

Daha önce yaşanan depremler nedeniyle vatandaşın depreme duyarlı ve alışık olduğuna dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, Daha önce Saraycık ve Güneşli merkezinde de bir deprem olduğu için herhangi bir panik vesaire oluşmamış. Vatandaşlar rutin bir yaşam şekli halinde buna alışmış. Biz de çok fazla dikkat etmediğimiz ama olumsuz bir hadise olduğu zaman vah tüh demememiz açısından özellikle inşaat yaparken ciddi tedbirler almalıyız. Denetimlerin, kontrollerin yapılması lazım. Buna ehemmiyet göstermemiz lazım. Sadece bu bölge  için söylemiyorum bugün olmaz demememiz lazım. Nihayetinde ülkemiz deprem kuşağı üzerinde olan bir ülke. Tedbirlerin alınması, fen kurallarına uygun yapıların yapılması önemli. Bir tane cana dahi zarar gelsin kimse istemez. Başta bu tedbirleri alıp ona göre yapıların yapılması toplumumuzun sıhhati, sağlığı açısından, içindeki yaşayanların sıhhati sağlığı açısından önemli şeyler. Bu vesileyle bir kez daha geçmiş olsun diyorum. Hepiniz yuvanızda ve yurdunuzda mutluluk üzerinde daim yaşayın diyorum” şeklinde görüşlerini ifade etti.

 

Vatandaş ve muhtarlar da Başkan Çolakbayrakdar'ın yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Acımız, üzüntümüz olsa da böyle ziyaretlerle hafifliyor işin gerçeği. Memnun oluyoruz vatandaş olarak, muhtar olarak. İşiniz rast gelsin, ayaklarınıza sağlık.  Teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

 

Ziyarette Başkan Ahmet Çolakbayrakdar'a AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve Kocasinan Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Bulu da eşlik etti.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"