ÇOLAKBAYRAKDAR HIRKA VE ESKİÖMERLER MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

ÇOLAKBAYRAKDAR HIRKA VE ESKİÖMERLER MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDAYIZ”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kırsal Mahallerden Hırka ve Eskiömerler Mahallesi’ni ziyaret etti. 6 bin saman balyası yanan Hidayet Demirtaş’a ‘Geçmiş olsun’ dileklerini ileten Başkan Çolakbayrakdar, ihtiyaç duyulan her alanda vatandaşların yanında olduklarını söyledi.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, Kocasinan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Abdülaziz Yıldırım ve Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdülkadir Güneş ile birlikte Hırka Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Çıkan yangında 6 bin saman balyası yanan Hidayet Demirtaş’a ‘Geçmiş olsun’ dileklerini ileterek söze başlayan Başkan Çolakbayrakdar, hayvan yetiştiriciliği yapan vatandaşın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ihtiyaç duyulan müdahalenin hızlı bir şekilde gerçekleştirildiğini vurguladı. Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: “Allah beterinden saklasın. Bir olumsuzluk yaşanmış ama devletimiz imkanları doğrultusunda buradaki yarayı sarmak için hızlı bir refleks göstererek, acilen Hidayet Abinin yanında olmuştur. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.”

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini “Gerek şahsım gerekse Kocasinan Belediyesi olarak her zaman ve her şartta vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” diyerek noktaladı.

Kaymakamı İlhan Abay ise “Devletimiz, her türlü sıkıntıda vatandaşımızın yanındadır.” dedi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin de “Buradaki yangın haberi akşam ulaştığında ertesi gün Ziraat Odası Başkanımız ve ilçe müdürümüzle geldik, mevcut durumu gözlemledik. Bakanlığa durumu bildirdiğimizde hızlı bir şekilde hareket ederek, en yakın tarım işletmeden yemleri buraya kadar getirdik. Bununla beraber Sarıoğlan ve Kocasinan Ziraat Odası’nın göndermiş olduğu kaba yemlerimiz var. Allah beterinden esirgesin. Ama şu da bir gerçek ki artık devletimiz, hiç olmadığı kadar hızlı, vatandaşın yanındadır.” şeklinde konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar ardından Kocasinan Belediyesi’nin bölgeye kazandırdığı fırında incelemelerde bulundu. Burada vatandaşla sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, sonrasında Kocasinan Belediyesi tarafından Eskiömerler Mahallesi’ne yapılan sosyal tesisi kontrol etti. Kırsal mahallelerde de hizmet çıtasının her geçen gün yükseldiğine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Program dahilinde her bir mahallemizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Yaptığımız çalışmalar ile mahallelerimiz daha da değerleniyor ve gelişiyor.” diye konuştu.

Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar ise Kocasinan Belediyesi’nin kırsal mahallelerde yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da