ÇOLAKBAYRAKDAR EMMİLER´DE PEKMEZ ŞENLİĞİ´NDE

ÇOLAKBAYRAKDAR EMMİLER´DE PEKMEZ ŞENLİĞİ´NDE

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sürekli halkın içinde, vatandaşın yanında olup acısına ortak olmaya, sevincini ve mutluluğunu paylaşmaya devam ediyor.

   Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sürekli halkın içinde, vatandaşın yanında olup acısına ortak olmaya, sevincini ve mutluluğunu paylaşmaya devam ediyor.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, belediye meclis üyeleriyle, Başkan Yardımcısı Gökhan Doruk ve ilgili birim müdürleriyle birlikte Yamula Barajı sahilinin güzel, hoş ve nostalji kokan Emmiler Mahallesi´nde Dayanışma Platformu´nun kardeşlik kahvaltısı ve pekmez kaynatma gününe misafir oldu.
Birlik ve beraberliğin toplumun sahip olduğu paha biçilemez büyük bir değer olduğunun altını çizen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," Güzel, hoş bir organizasyona bizi de davet ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Çiftçi açısından emeğinin karşılığını aldığı, ürünün hasadının yapıldığı gün onun için belki de yılın en güzel günüdür. Buğdayın biçilmesi, elma, armut, badem, kiraz ve vişnenin indirilmesi, patlıcan, patates ve pancarın sökülmesi, bağ bozulup üzümün pekmez yapılması böyle değerlendirilir. Biz de bu güzel günde vatandaşımızın yanında olmak istedik, onlarla paylaştık, Rabbim bereket versin, dirliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın " dedi.
Mahallelerin ihtiyaç duyduğu belediye hizmetlerini bizzat vatandaşın içinde kalarak, yanında olarak ve kendine sorarak tespit ettiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Bütün meclis üyelerimizle birlikte hiçbir şehirde olmayan güzel bir örnekle bir araya gelip sizlere hizmet etmek için çalışıyoruz. İsteklerinizi not aldık, muhtarımız da bize bir rapor verdi. Kendi yaptığımız ve yapacaklarımızın listesine baktığımızda bir çoğunun zaten yapılmış olduğunu memnuniyetle gördük. Kalanların planlama ve proğram çalışmaları devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda onları da tamamlayacağız" şeklinde konuştu.
Emmiler Mahalle Muhtarı Bekir Karaca da davetlerine katıldığı için Başkan Çolakbayrakdar ve misafirlerine teşekkür ederek," Biz Başkanımızdan ne istediysek yaptı, eline sağlık. Burası her ne kadar mahalle olsa da biz köy hayatı yaşıyoruz. Zaman zaman eksiklerimiz olursa da söylediğimizde onları karşılayacağınızdan eminiz" şeklinde görüşlerini ifade etti.
100 yaşındaki Mustafa Yıldız´la bir süre sohbet edip duasını alan Başkan Çolakbayrakdar, her köşe başında pekmez kaynatan vatandaşlara ´kolay gelsin, bereketli olsun´ dileklerinde bulundu. Pekmez kaynatan hanımlar da Başkan Çolakbayrakdar´a pekmez yapmanın safhalarını görsel olarak anlatıp ilk pekmezi ikram etti.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor