ÇOLAKBAYRAKDAR ÇİFTİ

ÇOLAKBAYRAKDAR ÇİFTİ

İFTARI ŞEHİT AİLESİYLE AÇTI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gündüz mesaisinin ardından bir güne birden fazla etkinliği sığdırmaya devam ediyor. Esnaf ve vatandaş buluşmalarına aralıksız devam eden Başkan Çolakbayrakdar iftarda ise şehit ailesinin misafiri oldu. Şehit Piyade Uzman Çavuş İbrahim Akarsu´nun ailesine misafir olan Başkan Çolakbayrakdar´a eşi Fatma Çolakbayrakdar eşlik etti.
Belediye binasındaki mesaisinin ardından Mevlana Mahallesi´ni ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Sokakta vatandaşlarla sohbet eden ve esnafların işletmelerini ziyaret edip dertlerini tek tek dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, esnafa zemzem suyu ve hurma da ikram etti.
Küçük esnafın istihdam sağlayarak Kayseri ekonomisine katkıda bulunduğunu dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak esnaf yararına olan her türlü projeyi destekleyeceklerini ifade etti. Başkan Çolakbayrakdar, görüştüğü esnaflara, Belediyenin kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi ve Ramazan bereketi diledi.
Başkan Çolakbayrakdar, esnaf gezisi sonrasında eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte Şehit Piyade Uzman Çavuş İbrahim Akarsu ailesinin evlerine misafir oldu.
Şehit ve gazilere minnet duyduklarını kaydeden Başkan Çolakbayrakdar, "Şehitlerine ve gazilerine sırtını dönenler vatanına, bayrağına ve milletine de yüz çevirenlerdir. Bir milletin şehitlerine ve gazilerine göstereceği en öncelikli vefa şehit yakınlarına ve gazilerine sahip çıkmaktır. Bu yüzden her zaman sizlerin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar, teravih namazı kılmak için Mimarsinan Mahallesi Kuloğlu Camii´ne gitti. Namaz öncesinde mahalle sakinleri ile ayaküstü sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, ?Ramazan boyunca akşam mahallelerimizde gezmeye devam edeceğiz. Ziyaretler hem kaynaşmaya vesile oluyor hem de burada vatandaşlarımızın, mahallemizin sorunlarıyla ilgili konularda istişare etmiş, vatandaşlarımızı bire bir dinlemiş oluyoruz.? ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar´a, Teravih namazı sonrası vatandaşın yine ilgisi büyük oldu. Vatandaşlardan gelen talepleri geri çevirmeyen Başkan Çolakbayrakdar, isteyen herkesle hatıra fotoğrafı çektirdi.



‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”