ÇOLAKBAYRAKDAR,

ÇOLAKBAYRAKDAR,

AHİ EVRAN PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahi Evran Kentsel Dönüşüm Projesini uygulama alanında inceledi. Kocasinan´ın çehresini değiştirecek projelerden birinin Ahi Evran Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, bölgedeki inşai faaliyetleri Haziran ayı sonrasında başlatacaklarını belirtti. Başkan Çolakbayrakdar ve ekibi yoğun çalışmalarını bir mahalle sakinin ikram ettiği ayranla noktaladı.
Fransa´daki MIPIM Yapı İnşaat Fuarı´na katılmak üzere yola çıkmadan evvel saha çalışması yapan Başkan Çolakbayrakdar, Ahi Evran Kentsel Projesini uygulama alanında inceleyerek teknik ekipten bilgiler aldı. 500bin metrekare alan üzerine hazırlanan proje için Büyükşehir Belediye Meclisi´nden onay alındığını hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar, ?Şu anda çalışmalarımızın sahadaki uygulamaları üzerine istişare etmek için ekipteki tüm arkadaşlarımızla birlikte buradayız. Ahievranda şu ana kadar birçok hak sahibi ile anlaşmalarımızı tamamladık. Etap etap yürütmüş olduğumuz anlaşmalarımıza ek olarak şimdi yeni bir etaptaki hak sahipleriyle anlaşmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan da verilecek olan dairelerin yerlerinin tespiti, yapılacak olan projelerin sahadaki aplikasyonlarıyla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz.? dedi.
Ahi Evran´daki inşai faaliyetleri Haziran ayı sonrası başlatacaklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar şu bilgileri verdi; ?Hızlı bir şekilde sahadaki çalışmaları yürütüyoruz. Nasip olursa 6.aydan sonra Ahi Evran´da ciddi manada inşai faaliyetleri başlatacağız. Bu çalışmalarla birlikte bölgedeki dönüşümümüzü hızla devam ettirip yaklaşık 500bin metrekare alan üzerindeki bütün çalışmaları nihayetlendirmeyi hedefliyoruz. Bu açıdan şu anda yapmış olduğumuz çalışmalar, imalat çalışmalarına başlamadan önce proje üzerindeki çalışmaların nihayetlenmesi sahadaki çalışmaların daha sıhhatli ve seri şekilde yürümesini sağlayacaktır.?
Mahalle sakinleriyle de sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, kendilerine ayran ikram etmek isteyen bir vatandaşın teklifini kabul ederek evine misafir oldu.
?Projelerimiz, hayata geçirildikten sonra hem konut bölgeleriyle, hem ticaret bölgeleriyle, hem de sosyal alanlarıyla şehre değer katacaktır.? diyen Başkan Çolakbayrakdar, Yeni Kayseri´nin Kocasinan üzerine kurulacağı vurgusunu yaparak sözlerini tamamladı.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ