ÇOLAKBAYRAKDAR,

ÇOLAKBAYRAKDAR,

"Esnafımız Büyüsün İstiyoruz"

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, oto hurdacılar sitesinde esnafı ziyaret ederek her zaman yanında ve destekçisi olacaklarını söyledi.

 

            Oto Hurdacılar Sitesi`ndeki esnafların sofrasına oturup çayını içerek isteklerini dinleyen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar,"Esnafın hizmet kalitesini ve kazancını artıracak her türlü yardımı ve desteği vereceğiz. Oto Hurdacılar Sitesi`nde esnafımızın çok sıkıştığını, büyüyemediğini rahat çalışamadığını gördüm. Bu dar alanda bu işi yapmanız çok zor. Size nasıl yardımcı olabileceğimizi masaya yatıralım, birlikte çalışalım" dedi.

 

            Kocasinan Belediyesi olarak esnafın; önünü, ufkunu açmak, refahını artırmak, iş hacmini geliştirmek ve daha nitelikli fiziki mekanlar içinde çalışmalarını istediklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar," Biz bütün esnaf sitelerimizin Türkiye genelinde tanınmasını, esnafımızın alım-satımını üst düzeylerde yapmasını arzu ediyoruz. Böylelikle kazancınız artacak, daha çok insana istihdam oluşturacak, ekonomiye çok önemli oranda geri dönüşüm katkısı sağlayacaksınız, sürekli ileri gideceksiniz. Bunun hem size, hem bize, hem çevremize faydası var " şeklinde konuştu.

 

            Esnaflar da sitede yerlerinin çok dar olduğunu, binaların arasında kaldıklarını ifade edip Başkan Çolakbayrakdar`dan yardım isteyerek," Burada sıkıştık kaldık. Bakanlığın isteklerine ve standartlarına uymakta zorlanıyoruz. Yapmamız gereken işyeri dizaynını da yer darlığından gerçekleştiremiyoruz. Yerimiz olmadığı için çoğu zaman araç almakta zorlanıyoruz. Burada zoru başarıyoruz. Alternatifimiz de yok. 10 yıl önce iyi durumdaydık ama büyüyen şehrin ortasında kaldık. Başkanım bize yardım edin" şeklinde isteklerini dile getirdi.   



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti