ÇOCUKLARA DAHA GÜZEL YAŞAM ALANLARI İNŞA EDİYORUZ

ÇOCUKLARA DAHA GÜZEL YAŞAM ALANLARI İNŞA EDİYORUZ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, okul ziyaretleri kapsamında Şehit Mehmet Erdoğan İlk ve Ortaokulu´nda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, şehri planlarken geleceğin teminatı çocuklara daha güzel yaşam alanları inşa ettiklerini, bunun yanı sıra onların daha iyi eğitim alabilmeleri için gayret gösterdiklerini söyledi.

Burada öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, geleceğin teminatı çocuklara daha yaşanabilir bir Kocasinan bırakmak için öğretmenlerle fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Öğretmenlerin görüş ve önerilerine büyük önem verdiklerine dikkati çeken Başkan Çolakbayrakdar, ?Okulun ihtiyaçlarına göre hizmetler üretiyoruz. Bundan dolayı iki yıldır devam ettirdiğimiz okul ziyaretlerinin bu yıl 3. senesine girdik. Kocasinan Belediyesi olarak okulların bulunduğu mahalle ve çevresiyle ilgili yapılması gerekenlerle ilgili öğretmenlerimizle istişareler gerçekleştiriyoruz. Şehri planlarken geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha güzel yaşam alanları inşa etmekle birlikte onların daha iyi eğitim alabilmeleri için yoğun gayret gösteriyoruz.? diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, çocukların kabiliyetlerini, yeteneklerini ve neler yapabileceklerini gün yüzüne çıkarmak için yeni projeler geliştirdiklerini belirterek, ?Bu çerçevede Kocasinan bölgesinde 2 yıldır Kocasinan´ın Yıldızları ve Kocasinan´ın En´leriadı altındayeteneklerin keşfedildiği çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızı bu eğitim öğretim döneminde de sürdüreceğiz. Özellikle çocuklarımızın gizli kalmış yeteneklerinin keşfedilmesi noktasında bu çalışmalarımız öğretmenlerimiz için büyük bir fırsattır. Ayrıca geri dönüşüm ile ilgili okullarda eğitimler veriyoruz. Çocuklarımız aldıkları bu eğitimlerle anne ve babalarını yönlendiriyor ve geri dönüşüme büyük katkı sağlıyorlar. Çevre duyarlılığı, ağaçlandırma faaliyetleri gibi birçok çalışmayı çocuklarımızla birlikte gerçekleştiriyoruz.  Çünkü; küçük yaşta bu manevi duyguları yansıtırsak, büyüdüklerinde çevreye sahip çıkan bir nesil yetiştirmiş oluruz. Erkilet bölgesine de kazandıracağımız Kocasinan Akademi tesislerimizle çocuklara farklı eğitimler veriyoruz. Teknolojik tabanlı eğitimlerin yanı sıra farklı spor branşlarında çalışmalar yürütüyoruz.? ifadelerini kullandı.

Okulların ihtiyaçlarına göre çalışmalar yaptıklarınıifade eden Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Hizmetlerimizi 3 konu başlığı altında topladık. Birincisi okullarımızın hijyenik temizliğidir. İkincisi ise okullarımızın güvenliği konusudur. Son olarak ise çocuklarımızın spor, kültür ve sanat gibi hayatın her alanında aktivitelerin içerisinde yer alabilmeleri için yatırımlar yapıyoruz. Bu çerçevede birçok proje ve hizmetler yaptık?.

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ise ?Başkanımız, okullarla bizzat ilgilenip eğitim kalitesini daha fazla yükseltilmesi için yoğun gayret gösteriyor. Bundan dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum? dedi.

Şehit Mehmet Erdoğan İlk ve Ortaokulu Müdürü Ümit Akyürek de okula yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.

Öğretmenler ise okula kütüphane kazandıran Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkür ederek, yapılan çalışmaları takdir ettiklerini ifade ettiler.

Başkan Çolakbayrakdar, sohbet havasında geçen ziyarette, öğretmenlerin taleplerini not aldı. Okul ziyaretinde Başkan Çolakbayrakdar´a, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları; İlyas Yıldırım ve Hasan Kılıç ile birim müdürleri eşlik etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı