ÇOCUK MECLİSİ SOMA İÇİN TEK YÜREK OLDU

ÇOCUK MECLİSİ SOMA İÇİN TEK YÜREK OLDU

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi’nin yüz akı Çocuk Meclisinin yine bir duyarlılık örneği gösterdiğini ve geçtiğimiz günlerde bütün Türkiye’yi yasa boğan Soma maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ai

Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezinde açılan kermesi ziyaret ederek, çocuklarla sohbet eden ve duyarlılıklarından dolayı hepsini tek tek tebrik eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Soma’daki elim kazada hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı temennimiz ile birlikte yaralılara acil şifalar diliyoruz. Kermesi Çocuk Meclisi organize etti ve ürünler Melmek kurslarında öğrenim gören kursiyerler tarafından hazırlandı. Çam sakızı çoban armağanı kabilinden yüz akımız olan bizim en önemli birimlerimizden birisi olan çocuk meclisimizin anlamlı, duyarlı ve mütevazi bir çalışma yapması bizleri sevindirmiştir. Bu duyarlılığınızdan dolayı hepsini kutluyorum`` dedi.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Soma’daki yetimlerimiz sizlerin kardeşleridir. Çünkü inananlar kardeştir. Biz bir milletiz ve birlikte bir anlam ifade ederiz`` diyerek, onların acılarını paylaşarak azaltmak sureti ile bir miktar katkı sağlayacaklarını ve çocukların inşallah güzel bir hasılat elde ederek Soma’ya göndereceklerine inandığını sözlerine ekledi.
Çocuk Meclisi üyeleri’de “Soma’daki maden faciasından dolayı çok üzüntü duyduk ve böyle bir kermesi düzenlemek istedik. Oradaki kardeşlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız ve onlara her zaman destek olmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. İlk olarak kermes düzenledik, bundan sonra değişik etkinlikler yaparak Soma’lı kardeşlerimizin yanında olduğumu her fırsatta göstereceğiz`` dediler.



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik