CİNAYETTEN TUTUKLU SANIK,

CİNAYETTEN TUTUKLU SANIK,

"GÖZLERİM ÇOK İYİ GÖRMÜYOR, BEN VURMADIM"

Kayseri´de, Volkan Şahin´i tüfekle öldürüp, kardeşi Sezer Şahin´i (19) de yaraladığı iddiasıyla tutuklanan E.Ç.(23) ve B.Ç.(20) kardeşlerin yargılanmalarına devam edildi. Sanıklardan E.Ç., "Benim gözlerim çok iyi görmüyor. Volkan ve Sezer, gece 60 metreden sıkılan tüfekle vurulmuş, ben yapmadım" dedi.

Olay, 7 Ağustos 2017 tarihinde merkez Kocasinan ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi Görgülü Sokak´ta meydana geldi. E.Ç. ve B.Ç. kardeşler, iddiaya göre aralarında husumet bulunduğu belirtilen Volkan Şahin´i tüfekle vurarak öldürdü, kardeşi Sezer Şahin´i ise ağır yaraladı. E.Ç. ve B.Ç. kardeşler, polisin düzenlediği operasyonla Ankara´da saklandıkları ahırda yakalandı. 6 suçtan aranan E.Ç. ve 4 suçtan aranan kardeşi B.Ç., işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

´GÖZLERİM ÇOK İYİ GÖRMÜYOR´

Kayseri 3.Ağır Ceza Mahkemesi´nde Ç. kardeşler hakkında dava açıldı. Davanın son duruşmasına öldürülen Volkan Şahin´in annesi Akkız Şahin, eşi İsmigül Şahin ve avukatlar da hazır bulundu.

B.Ç. savunmasında, "Ben, o zamanlar denetimli imza veriyordum, olay anında yoktum. O gün Ankara´ya gidiyordum. Cinayetle alakam yok" dedi.

E.Ç. ise, "Sezer ile tartıştık. Benim gözlerim çok iyi görmüyor. Volkan ve Sezer, gece 60 metreden sıkılan tüfekle vurulmuş, ben yapmadım, ağabeyim de yoktu. Tüfekte parmak izim de yok. Bu suçu biz işlemedik, 2 yıldır suçsuz yere cezaevindeyim" diye konuştu.

Savcı, Ç. kardeşlerin, fikir ve eylem birliği içerisinde Volkan Şahin´i ´kasten öldürmek´, kardeşi Sezer Şahin´i ise ´öldürmeye teşebbüs´ suçundan cezalandırılmalarını talep etti.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına kararı vererek, eksik evrakların tamamlanması için duruşmayı erteledi.


Haber Kaynak : DHA

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Soba iki kardeşi hayattan kopardı

Gece kartallarının denetimleri devam ediyor