CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ARIK:

CHP  MİLLETVEKİLİ ADAYI  ARIK:

BİZ TERCİHİMİZİ HALKTAN YANA KULLANACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri  1. Sıra milletvekili adayı Çetin Arık, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalar  kapsamında Cırgalan Küme Evler'de bir ev toplantısına katılan Arık,  mahalle sakinleriyle sohbet edip destek istedi.  Sohbette AK Parti'nin CHP'nin projeleri için kaynak yok çıkışına da cevap veren  Arık   Aslında bu ülkenin kaynaklarının büyüklüğünü herkes  biliyor. Ancak önemli olan bu kaynağı nasıl kullanacağız. Biz tercihimizi halktan yana kullanacağız” ifadesini  kullandı…

CHP Kayseri  1. Sıra milletvekili adayı Çetin Arık, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kimi zaman Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri  ile  bir araya gelen Arık, kimi zaman bir düğüne katılıyor, kimi zamanda ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya geliyor.

Arık çalışmalar kapsamında önceki gün Konaklar Mahallesi Muhtarı Recep Karaca'nın kızı Elif Karaca'nın düğün törenine katıldı. Bir ömür boyu mutluluğa evet diyen Dursun - Elif Karaca'ya çiftine mutluluklar dileyen Arık, davetlilerle birlikte halaya durdu.

Çetin Arık, düğün töreninin ardından Cırgalan Küme Evler Mahallesi'nde bir ev toplantısına da iştirak ederek  mahalle sakinleri ile sohbet etti…  Ağırlığı olarak  besicilik yaparak hayatını kazanan  mahalle sakinleriyle bir araya gelen Arık'a vatandaşlara  kendisinin de bir çiftçi çocuğu olduğunu hatırlatarak   tıp fakültesini kazandığını   köyde  kuzu  güderken babasının gözyaşları içinde  haber verdiğini  anlattı.

Vatandaşların sorunları dinleyen Arık, CHP'nin projelerinin kaynağının hazır olduğunu vurgulayarak Aslında bu ülkenin kaynaklarının büyüklüğünü AK Partililerde  de biliyor. Ancak önemli olan bu kaynağı nasıl kullanacağız. Biz tercihimizi halktan yana kullanacağız. Biz geliri olmayan her ailenin 720 TL geliri olacak diyoruz. Biz devletin prestijini çocukların yatağa aç girip girmediği ile ölçüyoruz. Evet, bu ülkenin kaynakları var. Önemli olan bu kaynakları nereye kullanacağız. Biz bu ülkenin kaynaklarını yine bu ülkenin insanları için kullanacağız.” diye konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı