CHP´DE SEÇİM RÜZGARLARI

CHP´DE SEÇİM RÜZGARLARI

421 DELEGE 3 ADAYI OYLAYACAK?

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Örgütü yeni il başkanını belirlemek üzere bugün sandığa gidecek? Mevcut Başkan Mustafa Ayan, 25. Dönem Milletvekili adaylarından Feyzullah Keskin ve eski İl Başkanlarından Kemal Nakipoğlu´nun başkanlık koltuğu için yarışacağı seçimde 421 delege oy kullanacak?
26 Aralık Cumartesi günü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü üst salonda gerçekleştirilecek olan İl Kongresinde 421 delege sandığa giderek 24 asil ? 24 yedek il yönetimi, 18 kurultay delegesi, 9 asil- 5 yedek disiplin kurulu üyesini belirleyecek?
Mevcut Başkan Mustafa Ayan, 25. Dönem Milletvekili adaylarından Feyzullah Keskin ve eski İl Başkanlarından Kemal Nakipoğlu´nun İl Başkanlığı koltuğuna aday olduğu kongrede çarşaf liste sisteminin kabul görmesi beklenirken, özellikle kurultay delegeliği konusunda ciddi bir çekişme yaşanması bekleniyor?
Kongreye dair habe merkezimize bilgiler veren İl Başkanı Mustafa Ayan ?26 Aralık Cumartesi günü olağan kongremizi yapacağız. Cumhuriyet Halk Partisi´nin yeni yönetimine yeni yöneticilerine kavuştuğu, yeni idarecilerine kavuştuğu yeni anlayışa kavuştuğu bir gün olacak ? diye konuştu.
Şuana kadar 3 adayın adaylık başvurusu yaptığını belirten Ayan, ?3 adayımız var. Ben yeniden adayım. Sayın Kemal Nakiboğlu yarın açıkladı. Ve Feyzullah Keskin´de adaylığını açıkladı. 26 Aralık saat sabah 10.00 itibarıyla İl Kültür Müdürlüğü üst salonda kongremizi açacağız. Tabi bu 2 yıllık dönem seçimlerin olmadığı bir dönem gibi görünüyor. Eğer olağanüstü bir şey olmazsa bu 2 yıl Cumhuriyet Halk Partisi için çok önemli. Yönetim anlamında disiplin anlamında üyelerimizin motivasyonu anlamında eğitimi anlamında rahat bir süreç. Bu 2 yılın yönetimlerce bence bu anlayışta gelişmesi ve partililerin bu anlamda en üst düzeye çıkması anlamında bir çalışma yapması gerekiyor. Bizim de genelde programımız bu olacak? diye konuştu.
İl kongresinin ardından kurultay olacağını dile getiren Ayan, ?İl kongresi sonunda kurultayımız olacak. Sayın genel başkanımızın adaylığı devam ediyor. Diğer 3 arkadaşımızın da Sayın Balbay´ın, Umut Oran´ın ve Sayın Muharrem İnce´nin de adaylığı söz konusu. Orada da bir yarış olacak. Tabi o yarışın sonucunda yönetim nasıl değişir bir programla seçilmiş ilçe ve illeri nasıl yönlendirir onu şuanda bilemiyorum. Ancak kim seçilirse seçilsin sayın genel başkanımız ve parti meclisi üyelerimizle merkez kurulumuzla uyumlu çalışacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın? ifadesini kullandı..

HABER: C.USTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı