CHP BÜYÜKŞEHİR BAŞKAN ADAYI ÇİLSAL, İNCESU`DA

CHP BÜYÜKŞEHİR  BAŞKAN ADAYI ÇİLSAL, İNCESU`DA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal, İncesu ilçesinde pazarı gezdi, esnafı ve MHP ile AK Parti seçim bürolarını ziyaret etti. Çilsal, her pazarcı esnafının sattığı ürünle ilgili espriler yaparken, limon tezgahının ö

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal, CHP İl Başkanı Mustafa Ayan ve İncesu Belediye Başkan adayı Hüseyin Beğendik ve partililerle birlikte İncesu`da pazar yerini gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Pazarcı esnafını gezerken esnafın sattığı ürünlerle ilgili espriler yapan Çilsal, limon tezgahının önünde, ``Bizi limon gibi sıktılar, şimdi sıra sizde. Bunları iyi bir sıkmak lazım``, elma tezgahının önünde ise, ``Bizi elma gibi soydular`` dedi.
Pazar esnafını gezerek vatandaşlarla sohbet eden Çilsal, Cuma namazını, İncesu merkez Karamustafapaşa Camisi`nde kıldıktan sonra İncesu esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyareti sırasında MHP Seçim Bürosu`na da uğrayan Çilsal burada MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu ve MHP İncesu Belediye Başkan adayı Aslan Topallı`ya seçimlerde başarılar diledi.
CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal, partisinin İncesu Seçim Bürosu`nda ise partililerle bir süre görüştükten sonra esnaf ziyaretlerine devam etti. Bu arada, AK Parti Seçim Bürosu`nu da ziyaret eden Osman Çilsal, burada AK Partililerden, vatan ve memleket için dua etmelerini istedi.
İncesu ziyareti, çay bahçesinde vatandaşlarla yapılan sohbetin ardından son bulurken, Osman Çilsal, CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, İncesu Belediye Başkan adayı Hüseyin Beğendik ve partililer, İncesu`nun Kızılören mahallesine geçerek burada da vatandaşlarla sohbet edip esnafı ziyaret ettiler.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı