CHP ADAY ADAYI GÜMÜŞ

CHP ADAY ADAYI  GÜMÜŞ

TÜM KESİMLERE EŞİT MESAFEDE OLACAĞIM”

HABERİ İZLE

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Zeki Gümüş, seçim çalışmaları kapsamında Gemerek İlçesi ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`ne bir ziyaret gerçekleştirdi.  Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldıktan sonra bir konuşma yapan Gümüş, " Özgürlük, demokrasi, eşitlik ve hakkaniyet mücadelesi için adayım. Seçilirsem insan odaklı çalışmalar yürütüp Kayseri`de nefes alan tüm kesimlere eşit mesafede davranacağım" değerlendirmesinde  bulundu…

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Zeki Gümüş, seçim çalışmaları kapsamında Sivas Gemerekliler Derneği`ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Burada dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldıktan sonra yaptığı seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Gümüş, " Ben sizin sesiniz, sizin gözünüz, evladınız ve kolunuz olmak için adayım. Özgürlük, demokrasi, hukuk, eşitlik ve adalet gibi kavramlar herkes için gerekir. Benim aklım, bilgim, vicdanım insan diyor. Salt insan olması insanları sevmem için yeterlidir. Cumhuriyetçi olmak herkes için özgürlük, demokrasi, eşitlik ve hakkaniyet ilkelerini taşımak demektir" diye konuştu.

Seçildiği taktirde insan odaklı çalışmalar yürütüp Kayseri`de nefes alan tüm kesimlere eşit mesafede davranacağını, herkesin hizmetkarı olacağını dile getiren Gümüş, şu ifadeleri kullandı: "Seçilirsem eğer sizlere söz veriyorum. Telefonlarım 24 saat açık olacak. Haftanın 5 günü Ankara`da 2 günü örgütün içinde olacağım. İlimin ve İlçelerimin maddi konularını kendi sorunum olarak göreceğim.Seçilirsem Herkese eşit ve samimi davranacağım."

Daha sonra konuşan Gemerek İlçesi ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı  Sakin Akkoyun ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Bize zaman ayırıp ziyaret etmeniz bizlere olan duyarlılığınızın en açık göstergesidir. Çıkmış olduğunuz bu yolda, sizlere başarılar diler, yolunuz açık olsun"  dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı