CHP ADAY ADAYI GÜMÜŞ :

CHP ADAY ADAYI  GÜMÜŞ :

"CHP`Yİ İKTİDARA TAŞIMA ÇABASINDAYIZ"

HABERİ İZLE

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Avukat Zeki Gümüş, 21 Mart tarihinde yapılacak ön seçim çalışmaları kapsamında delege, üye ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Atatürk Düşünce Derneği Kayseri Şubesi, Eğitim Sen Kayseri Şubesi ve CHP Melikgazi İlçe Kadın kolları üyeleri ile ziyarette bir araya gelen Gümüş, " Cumhuriyet Halk Partimizi nasıl büyütürüz ve iktidara taşırız onun çabasına düştük. Kayseri'nin ve Türkiye'nin sorunlarını TBMM'ye taşıyarak sizlerin yani eğitim camiasının sesi ve nefesi olmak istiyorum" değerlendirmesinde bulundu…

Kayseri'de uzun yıllar avukatlık yapan Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Avukat Zeki Gümüş, Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe teşkilatlarının yanı sıra parti delegeleri ve üyelerine yönelik tanıtım ziyaretlerine devam ediyor.

Kayseri Barosuna kayıtlı avukat olarak 20 yıla yakın hizmet veren Zeki Gümüş, "Bilgi, birikim ve tecrübemi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne(TBMM) taşıyarak devletime ve milletime olan vefa borcumu ödemek istiyorum" dedi.

Günün ilk ziyaretini CHP Melikgazi İlçe Kadın kolları üyeleri ile Atatürk Düşünce Derneği(ADD) Kayseri Şube Başkanlığına yapan Gümüş, daha sonra Eğitim Sen Kayseri Şube Başkanlığını ziyaret etti.

ADD Başkanı Mustafa Tekin, Şubeyi ziyaret eden aday adayı Zeki Gümüş'e başarılar dileyerek, "Farklı meslek grubundan aday adayı olan Sayın Zeki Gümüş'e başarılar diliyorum" dedi.

ADD ziyaretinin ardından Eğitim Sen'e geçen CHP Kayseri Milletvekili Aday adayı Zeki Gümüş, burada Eğitim Sen şube Başkanı Ulaş Apaydın ve yönetimi tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

Eğitim Sen'lilerle bir araya gelen Zeki Gümüş, "Seçim sloganım ‘Siyasete Yeni Yüz'. Buradaki amacımız gayet açık ve nettir. Cumhuriyet Halk Partimizi nasıl büyütürüz ve iktidara taşırız onun çabasına düştük. Kayseri'nin ve Türkiye'nin sorunlarını TBMM'ye taşıyarak sizlerin yani eğitim camiasının sesi ve nefesi olmak istiyorum. CHP olarak iktidara gelmek ve ülkeme ve sizlere hizmet etmek istiyorum. Şimdi de sizlerle aynı düşüncemi paylaşıyorum. Son olarak 21 Mart'taki ön seçimlerde daha sonra da 7 Haziran'daki seçimlerde desteğinizi istiyorum" dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı