CHP İL BAŞKANI ÖZER

CHP İL BAŞKANI ÖZER

“MAĞDURİYETLER BİR AN ÖNCE GİDERİLMELİDİR”

CHP  İl Başkanı Ümit Özer, sel felaketinin yaşandığı ilçelerde vatandaşların zararının bir an önce tespit edilerek, yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi gerektiğini söyledi.

Kocasinan ve Develi ilçelerinde meydana gelen sel baskınlarının ardından açıklama yapan  CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer,  vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, yaşanan mağduriyetlerin bir an önce giderilmesini istedi. İlçe başkanlarından yaşanan sel baskınları hakkında bilgi alan Özer,

“Develi ilçemizdeki sel nedeniyle; Erciyes'ten gelen Çevreyolundan Sindelhöyük Bozburun mevkiine kadar bulunan kabak tarlalarını ve ekinleri sel vurduğunu, tarlaların tamamen zarar gördüğünü üzülerek öğrendik, Ekinlerin büyük bir çoğunluğu selden zarar görmüş. Bölgede bir petrol istasyonunu su basmış ve üniversitenin duvarı sel nedeniyle yıkılmış. Yine Aşık Seyrani Mahallemizde selden zarar gören konutlar var.

2009 yılında yine benzer bir sorun yaşandı. O dönemde taşkın kanal için proje hazırlandı, bütçe ayrıldı ama maalesef yapılmadı. Yani bu yaşadığımız sorun göz göre göre meydana geldi. Elbette doğal afetleri önleyemezsiniz ama alınacak tedbirlerle zararı en aza indirebilirsiniz.  dedi.

Kocasinan ilçesinde ise; Mahzemin, Ebiç ve Yamula bölgelerinde yine çeşitli hasarların olduğunu ve bir vatandaşın il başkanlığına gelerek mağduriyetini anlattığını bildiren Ümit Özer  “Argıncık’ta oturan bir vatandaşımız, sel nedeniyle  evinin sular altında kaldığını fakat hiçbir yerel yöneticiden yardım alamadığını iddia ederek  bizden yardım istedi, Kocasinan ilçe Başkanımız ve Belediye Meclis Üyemiz aracılığı ile su tahliye işlemleri için bölgeye vidanjör çağrılıp vatandaşımızın mağduriyeti giderilmiştir” dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı