CHP İL BAŞKANI ADAYI SADIK ATİLA:

CHP İL BAŞKANI ADAYI SADIK ATİLA:

Kayseri'de, 3 Haziran'da yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı seçimlerinde Sadık Atila aday olacağını açıkladı. Atila yaptığı basın açıklamasında, Statükocu parti anlayışını terk edip, değişimden ve yenileşmeden yana politikaların h

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl binasında basın açıklaması yapan Sadık Atila, 4+4+4 eğitim sistemini eleştirdi ve muhalefetin sesinin kısıldığını söyledi. Bunun yanı sıra memur ve işçinin durumunun yürekler acısı olduğunu belirten Atila, Yıllardır sadaka gibi yapılan zamlar enflasyonun gerisinde kaldığı için yaşam standartları devamlı düşmektedir. Küçük ve orta işletme sahibi esnaf iş yapamaz hale getirilmiştir. Bu nedenle partimiz çok daha güçlü olmak zorundadır. Statükocu parti anlayışını terk edip, değişimden ve yenileşmeden yana politikaların hayata geçirilmesi gerekmektedir. Değişim ve yenileşmeden yana güçlü ve kararlı bir il örgütü oluşturmak zorundayız.” diye konuştu.
Başkan seçilmesi halinde yapacağı işleri anlatan Atila, "1980 öncesindeki mücadele azmini, heyecanımızı, coşkumuzu ve devrimci ruhumuzu tekrar hayata geçireceğiz. Sosyal demokrasiyi iyi öğrenmek ve iyi anlatmak için parti okul projemizi hayat geçireceğiz. Birliğimizi, bütünlüğümüzü, dayanışmamızı en üst seviyelere taşıyacağız. Yönetimlere tüm partililerin etkin katılımını sağlayarak, katılımcı örgüt içi demokrasiyi gerçekleştireceğiz.İl hukuk bürosu oluşturacağız. Uzmanlık komisyonları kurarak, halkımızın sorunlarına çareler arayıp projeler üreteceğiz. Bu projelerimizi hayata geçirmek için İl Başkanlığı adaylığımı açıklıyor, söylediklerimi hayata geçirmek için sizlere söz veriyorum.” şeklinde konuştu.



1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı