CHP ESKİ MYK ÜYESİ SAVCI SAYAN ÖZLEMLERİNİ PAYLAŞTI

CHP  ESKİ  MYK ÜYESİ SAVCI SAYAN  ÖZLEMLERİNİ PAYLAŞTI

CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan özlemlerini dile getirdi ”Recep Tayip Erdoğan keşke CHP Genel Başkanı olsaydı” CHP Merkez Yürütme Kurulu Eski Üyesi Savcı Sayan, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde katıldığı ‘Geçmiş

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu’nda  CHP eski  MYK Üyesi Savcı Sayan`ın verdiği konferansı; ERÜ İletişim Fakültesi Dekanı Hamza Çakır, öğretim görevlileri ve öğrenciler  takip etti…   ‘Geçmişiyle Geleceğiyle Türkiye’ konulu konferansta gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Savcı Sayan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na ağır eleştirilerde bulundu.

Son günlerde gündemi meşgul eden kaset olaylarına değinen Sayan, tüm yaşananların büyük bir oyundan ibaret olduğunu savundu. Kaset olaylarındaki tutumundan dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Sayan, “Bizim genel başkanımız montaj genel başkan olduğu için, kaset montajıyla geldiği için, o zannediyor ki her gidenin yerine o oturacak. Oturtmazlar kardeşim. Vallahi bu ülke sana başbakanlık vermez. Sen CHP’ye de bu ülkeye de yazık ediyorsun. Bu millet altın tepsiyle iktidarı verse düşürüp kırar Kılıçdaroğlu. Arkasından konuşmuyorum. Yüzüne söylüyorum. Dün başka, bugün başka demiyorum” diye konuştu.          

Ülkenin kalkınmasından dolayı birtakım insanların rahatsız olduğunu kaydeden Sayan, “Koçlar, tosunlar, öküzler bundan rahatsız oldu. Bunlar sabah kahvaltısını Antalya’da, öğle yemeğini İngiltere’de, akşam yemeğini de Fransa’da yerler. Bizim öyle bir durumumuz yok. Biz öyle bir şey yapamayız. Onun için bu ülkeye en çok sahip çıkması gereken bizleriz. Onların ülkesi yok. Onların kredi kartı limitsiz, ülke sevgileri limitli ancak bizim kredi kartlarımız limitli, ülke sevgimiz limitsizdir” ifadelerini kullandı.                                                 

CHP’nin yanlış yönlendirildiğini vurgulayan Sayan, “Çok dik duruyorsun, diyorlar. Tamam, çok uzun olmayabilirim ama ben de dikim. Uzun adamların eğilmesi biraz zordur diyorum, adamlar yanlış anlıyorlar. Eeeee   ne yapayım kardeşim, Allah vermiş. Ben istemez miydim Recep Tayyip Erdoğan gibi biri CHP genel başkanı olsun. Keşke bizde olsaydı ama yok” şeklinde konuştu.   

Bazı karanlık güçlerin devleti ve milleti birbirine kırdırmaya çalıştığını, Kürt-Türk savaşını tekrar çıkarmak istediklerini öne süren Sayan, konuşmasını şöyle sürdürdü:   “Bu ülke öyle kolay bir ülke değildir. Birtakım operasyonlar yaparak bu ülkeyi elde ederiz diyemezsiniz. Bu ülkenin temeli sağlamdır. 30 yıl kardeşin kardeşi vurduğu, birbirini boğazladığı zamanlarda bile bölünmedi. Yozgat’taki anneyle, Diyarbakır’daki anne acılarını içlerine attı. Evlatlarını kurban verdi. Aynı acıyı yaşayarak böyle günler yaşamasın, dediler. Şimdi barış zamanı başladı ve biz tabutlar yerine çeyiz sandıkları taşımaya başladık. Yine bu alçaklar rahatsız olmaya başladı. 2002’ye kadar bu hükümet iktidara gelmeyene kadar, 25 yıl kardeşi kardeşe öldüren güçlere karşı dik durmadınız. Niye dikliğinizi göstermediniz? 1 milyar dolar için IMF’nin kapısında dileneceksiniz. Şimdi son olaylara rağmen 120 milyar dolar para veren ülke ayakta kalacak. İşte asıl mesele bu arkadaşlar. Bunların rahatsız olduğu nokta bu. Koçların, tosunların, öküzlerin derdi bu. Bu ülkeyi bir daha çökertmek istiyorlar. Bu ülkeyi bir daha IMF’nin kapısına muhtaç etmek istiyorlar.” 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı